Στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Μπολόνια φέρεται να βρίσκεται ο Κάρολ Σβιντέρσκι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό.
Συγκεκριμένα, την Δευτέρα υπήρξαν δημοσιεύματα στην Ιταλία τα οποία ανέφεραν ότι οι Ροσομπλού έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Πολωνού επιθετικού του ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτησή του.
«Ο Κάρολ Σβιντέρσκι είναι στη μεταγραφική λίστα της Μπολόνια, που βρίσκεται στη 12η θέση της Serie A με 20 πόντους. Η Μπολόνια είχε ενδιαφερθεί για τον Πολωνό επιθετικό και το καλοκαίρι του 2016, αλλά δεν είχαν προχωρήσει οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο προπονητής της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς θέλει να ενισχύσει την επίθεση της ομάδας του, με τον Σβιντέρσκι να είναι μία από τις λύσεις που εξετάζει ο έμπειρος τεχνικός», αναφέρουν μεταξύ άλλων στην Ιταλία.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του Σβιντέρσκι με τον ΠΑΟΚ είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ενώ φέτος έχει πραγματοποιήσει 24 συμμετοχές, έχοντας 7 γκολ και 5 ασίστ. Συνολικά, με τα χρώματα του Δικεφάλου του Βορρά έχει παίξει σε 80 αγώνες, με απολογισμό 27 γκολ και 8 ασίστ.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν ξανά σπουδαίος κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Δείτε τα μετάλλια που έχει κατακτήσει ο εξαιρετικός αθλητής του Ολυμπιακού.
Ο αθλητής του Ολυμπιακού Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν με 6,05μ., μετά από σπουδαίο αγώνα. Πρώτος ο Ντουπλάντις με 6.25μ.