Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Η ΕΟΚ ενημέρωσε με ανακοίνωσή της πως τα ημιτελικά και ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθούν με βάση όσα προβλέπονται στην Ειδική Προκήρυξη και πως δεν θα γίνει Final 4.
Χωρίς Final 4 θα διεξαχθεί το φετινό Κύπελλο Ελλάδος όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ. Η ομοσπονδία ενημέρωσε ότι θα τηρηθούν όσα προβλέπονται στην προκήρυξη και πήρε πίσω το Final 4 που αρχικά είχε ορίσει.
Η ανακοίνωση:
«H E.O.K. γνωστοποιεί, ως προς τη διεξαγωγή της ημιτελικής και τελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ότι θα τηρηθεί η διαδικασία που προβλέπεται στην οικεία Ειδική Προκήρυξη.
Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης των αγώνων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 στα γραφεία της Ε.Ο.Κ. στις 13.00. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 12 Φεβρουαρίου και ο τελικός στις 14 Φεβρουαρίου».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Γκενκ χρειάστηκε την παράταση για να περάσει στους «16» του Europa League (1-3 κ.δ, 3-3 παρ.). Πρόκριση και για την Μπολόνια (1-0). Δείτε τις ομάδες που προκρίθηκαν.