Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To BHMAgazino με τον Mr. Twitter, Τζακ Ντόρσεϋ στο εξώφυλλο

To BHMAgazino με τον Mr. Twitter, Τζακ Ντόρσεϋ στο εξώφυλλο

Το “BHMAGAZINO” το οποίο κυκλοφορεί με το «ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» φιλοξενεί στο εξώφυλλό του τον Τζακ Ντόρσεϋ. Ο 44χρονος επιχειρηματίας βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσα από την κίνησή του να μπλοκάρει δια παντός τον Πρόεδρο των Η.Π.Α. Ντόναλντ Τραμπ από την δημοφιλέστατη διαδικτυακή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Μια κίνηση που δημιούργησε […]

Το “BHMAGAZINO” το οποίο κυκλοφορεί με το «ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» φιλοξενεί στο εξώφυλλό του τον Τζακ Ντόρσεϋ. Ο 44χρονος επιχειρηματίας βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσα από την κίνησή του να μπλοκάρει δια παντός τον Πρόεδρο των Η.Π.Α. Ντόναλντ Τραμπ από την δημοφιλέστατη διαδικτυακή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Μια κίνηση που δημιούργησε παγκόσμιο σάλο και συζητήσεις. Ποιος είναι όμως τελικά ο συνιδρυτής και CEO της πανίσχυρης διαδικτυακής πλατφόρμας; Το “BHMAGAZINO” σκιαγραφεί το πορτραίτο του επιχειρηματία ο οποίος έκοψε τον δίαυλο επικοινωνίας του πλανητάρχη με τα 88 εκατομμύρια ακολούθους του στο twitter, δείχνοντας έτσι την τεράστια εξουσία που έχει στα χέρια του.

Διαβάστε λοιπόν μέσα από τις σελίδες του ένθετου περιοδικού του «ΒΗΜΑΤΟΣ» λεπτομέρειες από την άκρως «ενδιαφέρουσα» ζωή του κ. Ντόρσεϋ.

Το “BHMAGAZINO” φιλοξενεί επίσης αποκλειστικές συνεντεύξεις προσωπικοτήτων, έρευνες, ειδήσεις που ξεχωρίζουν, θέματα γύρω από τις εικαστικές τέχνες, την τεχνολογία, το βιβλίο, την μόδα.

Βυθιστείτε για μια ακόμα φορά στον υπέροχο, μοναδικό κόσμο του “BHMAGAZINO” Κανένα περιοδικό δεν είναι σαν αυτό…

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024