Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης την αποστολή του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Έργκους Κάτσε ξεπεράσε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Αντίθετα, νοκ άουτ τέθηκαν οι Μπερτόλιο (αιμάτωμα στον δικέφαλο) και Κουέστα (ενοχλήσεις στη μέση).
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (εξ αναβολής), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.
Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (14/01) στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Εκτός αποστολής έμειναν ο Facundo Bertoglio (αιμάτωμα στον δικέφαλο) και ο Julian Cuesta (είχε ενοχλήσεις στη μέση και βρίσκεται σε πρόγραμμα επανένταξης)».
Ευχές για την κατάκτηση του τροπαίου του Κόπα Άφρικα έστειλε ο Ολυμπιακός στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί βασικός στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης ανάμεσα στο Μαρόκο και τη Σενεγάλη το βράδυ της Κυριακής.
Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Τόμας Φρανκ, καθώς η διοίκηση της Τότεναμ εξετάζει το σενάριο απόλυσής του μετά τη νέα ήττα, αυτή τη φορά από τη Γουέστ Χαμ.
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Μίλωνα (18/1, 19:00) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα στο Champions League.