Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης την αποστολή του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Έργκους Κάτσε ξεπεράσε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Αντίθετα, νοκ άουτ τέθηκαν οι Μπερτόλιο (αιμάτωμα στον δικέφαλο) και Κουέστα (ενοχλήσεις στη μέση).
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (εξ αναβολής), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.
Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (14/01) στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Εκτός αποστολής έμειναν ο Facundo Bertoglio (αιμάτωμα στον δικέφαλο) και ο Julian Cuesta (είχε ενοχλήσεις στη μέση και βρίσκεται σε πρόγραμμα επανένταξης)».
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».