Χανιά : Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 11χρονος που έπεσε από ύψος
Αρχικά το παιδάκι –που είχε τις αισθήσεις του- μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων όπου έγιναν οι πρώτες εξετάσεις, αλλά στη συνέχεια κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του στην Ειδική Μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.
Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ το 11χρονο αγόρι που το απόγευμα του Σαββάτου έπεσε από το τείχος στην «Πύλη της Άμμου» στο Κουμ Καπί, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.
Σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Παίδων του ΠΑΓΝΗ εξακολουθεί να νοσηλεύεται το 11χρονο αγόρι που έπεσε χθες στον ακάλυπτο από ύψος 6 μέτρων στην περιοχή Πύλης Άμμου στα Χανιά.
Αρχικά το παιδάκι –που είχε τις αισθήσεις του- μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων όπου έγιναν οι πρώτες εξετάσεις, αλλά στη συνέχεια κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του στην Ειδική Μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.
Οι θεράποντες γιατροί που παρακολουθούν το παιδί προβληματίζονται από την υψηλή ενδοκρανιακή πίεση που έχει εμφανίσει.
Να υπενθυμίσουμε ότι μικρό αγόρι είχε πάει με ένα φίλο στο συγκεκριμένο σημείο για να κάνουν ποδήλατο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο σημείο απαγορεύεται η διέλευση, λόγω των αρχαιολογικών ανασκαφών.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας