Σε ποια ζώδια μπορείς πραγματικά να βασιστείς πώς θα στηρίξουν τη σχέση σας και να σταθούν δίπλα σου;

Ποιοι είναι αυτοί που μπροστά στην πρώτη δυσκολία θα το βάλουν βάζουν στα πόδια;

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του προσώπου που σε ενδιαφέρει και μάθε όλη την αλήθεια!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι θαρραλέος και ξεκάθαρος, ενώ δεν εγκαταλείπει εύκολα τα όπλα, αρκεί να θέλει να συνεχίσει να μάχεται.

Όταν έχει αισθήματα για έναν άνθρωπο, θα θελήσει να αποδείξει την αξία του, το δυναμισμό και την αποφασιστικότητά του και θα σταθεί στο σύντροφό του, προκειμένου στη συνέχεια να λάβει τα εύσημα.

Αν όμως,  ο Κριός έχει αρχίσει να… ξενερώνει, τότε η πρώτη δυσκολία θα σταθεί σαν μία πολύ καλή αφορμή για να το βάλει στα πόδια και στην συνέχεια, ούτε γάτα ούτε ζημιά!

ΤΑΥΡΟΣ

Το πείσμα και η επιμονή του Ταύρου δεν του επιτρέπουν να το βάλει στα πόδια και να τρέξει μακριά από έναν άνθρωπο, για τον οποίο τρέφει αισθήματα.

Έτσι λοιπόν θα σταθεί στο ταίρι του, θα αφοσιωθεί ολοκληρωτικά, αρκεί η δυσκολία που έχει προκύψει να μην κλονίζει την εμπιστοσύνη του.

Ένας Ταύρος, θα φύγει μακριά  σου αν τον εξαπατήσεις, αν τον κοροϊδέψεις, αν του πεις ψέματα και προδώσεις την εμπιστοσύνη του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος δεν είναι δειλός, ούτε φοβητσιάρης, ίσα-ίσα που του αρέσουν τα δύσκολα.

Σε μία ερωτική σχέση, θα κολλήσει πολύ περισσότερο όταν θα βρεθεί μία δύσκολη κατάσταση, την οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσει.

Ένας Δίδυμος δεν τα θέλει όλα στο πιάτο και του αρέσουν οι προκλήσεις, που τον κάνουν να σκέφτεται και να προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις!

Στην μοναδική περίπτωση που ο Δίδυμος θα το βάλει στα πόδια είναι αν προσπαθείς σκόπιμα να του κάνεις τη ζωή δύσκολη, βάζοντάς του όρια και περιορισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος, παρόλο που πανικοβάλλεται δεν καταθέτει τα όπλα εύκολα, πόσο μάλλον όταν αγαπά πραγματικά.

Όταν προκύπτει κάποια δυσκολία σε μία σχέση, θα αναστατωθεί, θα κλάψει, θα πονέσει, θα βιώσει με ένταση το όλο πρόβλημα, αλλά στην συνέχεια θα σταθεί στο ταίρι του και θα δώσει με όλη του την καρδιά όλα του τα συναισθήματα, προκειμένου να ηρεμήσει το κλίμα και να ξεπεραστεί τα πρόβλημα!

Ο Καρκίνος θα σε εκπλήξει με τον τρόπο που θα σου σταθεί, αν αντιμετωπίζεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα το οποίο δεν τον αφορά…

Θα το βιώσει σαν να είναι δικό του και θα σου σταθεί σαν να είναι οικογένειά σου.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων υπερασπίζεται με όλη του την δύναμη κάθε άνθρωπο που έχει κοντά του, πόσο μάλλον τον σύντροφό του.

Τα προβλήματα δεν τον τρομάζουν, ίσα-ίσα που του δημιουργούν την επιθυμία να δώσει μάχη, για να βγει νικητής.

Θα  σου σταθεί με όλο του το είναι σε κάθε προσωπικό σου πρόβλημα, αλλά θα είναι στο πλάι σου και σε κάθε δυσκολία που θα εμφανιστεί στη σχέση σας.

Για όλα αυτά, είναι βασική προϋπόθεση, να λειτουργείς και εσύ ακριβώς το ίδιο απέναντί του, με λίγα λόγια να τον τιμάς σαν να είναι ο βασιλιάς σου (ή η βασίλισσα σου).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διατηρώντας σχέση με έναν Παρθένο, θα αντιληφθείς ότι έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο λογικό, πρακτικό και αρκετά συντηρητικό στις απόψεις του!

Δεν είναι εκφραστικός, για το λόγο αυτό μην περιμένεις να σε αρχίσει στις αγκαλιές, στα χάδια και στα γλυκόλογα, όταν θα περνάς κάποια δύσκολη φάση.

Ίσα-ίσα που θα σου πάει και λίγο κόντρα, για να σε κάνει να δεις τις καταστάσεις γύρω σου με έναν πιο σοβαρό και όχι συναισθηματικό τρόπο.

Όταν στη σχέση σας υπάρχουν προβλήματα, ο Παρθένος παγώνει, μαζεύεται, προβληματίζεται και προσπαθεί να βρει λύση.

Θα το βάλει λοιπόν στα πόδια, αν δει ότι εσύ από την πλευρά σου δεν κάνεις καμία προσπάθεια να επιβάλεις τη λογική στην όλη κατάσταση.

ZΥΓΟΣ

Ένας Ζυγός δεν αφήνει τα προβλήματα και τη μιζέρια να του στερούν την ευτυχία και τη καλοπέραση!

Είναι από τη φύση του αρκετά δειλός και βάζει την ουρά κάτω από τα σκέλια, όταν υπάρχουν προβλήματα.

Αυτό δεν θα το κάνει μόνο μαζί σου, το κάνει και με τον ίδιο του τον εαυτό, είναι η τακτική του Ζυγού να κουκουλώνει τα προβλήματα, να το βάζει στα πόδια, να προσπαθεί να ξεφύγει από τις κακοτοπιές…

Είναι βέβαιο ότι αν περνάς κάποιο προσωπικό πρόβλημα που δεν τον αφορά, θα προσπαθήσει να σου φτιάξει το κέφι, αν όμως εσύ συνεχίσεις να μην είσαι καλά και περνάς μία μεγάλη προβληματική περίοδο, μην περιμένεις ότι θα είναι συνέχεια δίπλα σου, να σου προσφέρει απλόχερα τον ώμο του για να κλάψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός όταν αγαπάει δίνει ψυχή και σώμα στον άνθρωπο που είναι δίπλα του και τον στηρίζει με όλο το σθένος του!

Επομένως, δεν πρόκειται να σε εγκαταλείψει ποτέ, επειδή μπορεί να περνάς μία δύσκολη φάση! Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που βιώνεις παρέα με τον Σκορπιό μία προβληματική ή δύσκολη κατάσταση;

Και σε αυτή την περίπτωση δεν θα το βάλει στα πόδια, αλλά θα παραμείνει στη σχέση του, έστω και αν με την στάση του και την καχυποψία του, επιβαρύνει το κλίμα ανάμεσά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης βαριέται πολύ εύκολα, ακόμα και τα προβλήματα τον κουράζουν και παρόλο που δεν τα αποφεύγει, φροντίζει να απομακρύνει από κοντά του τους ανθρώπους που τα δημιουργούν.

Έτσι λοιπόν, ενώ μπορεί να μην είναι δειλός αλλά δυναμικός, ο Τοξότης θα το βάλει στα πόδια, αν του περιορίσεις τη χαρά, την αισιοδοξία και προπάντων, την ελευθερία!

Επιπλέον, στην αισθηματική του ζωή είναι της άποψης ότι σε μία σχέση δεν πρέπει να δημιουργούνται προβλήματα, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να βγαίνουν αβίαστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όταν ένας Αιγόκερως διατηρεί μία σχέση (είτε ερωτική, αλλά είτε και φιλική), θεωρεί ότι είναι υποχρέωσή του να σταθεί στον άνθρωπο που έχει δίπλα του.

Ακόμα και στην περίπτωση που δεν το αισθάνεται, είναι της άποψης ότι έχει την ευθύνη να συμπαρασταθεί και να παραμείνει στο πλάι ενός ανθρώπου, με τον οποίο έχει ζήσει κάποιες στιγμές.

Δεν θα το βάλει στα πόδια, θα διατηρήσει την ψυχραιμία του, θα βάλει κάτω τη λογική του και θα σταθεί σε οποιοδήποτε πρόβλημα με τον καλύτερο τρόπο.

Ωστόσο, αν το πρόβλημα επαναλαμβάνεται και παρόλη την υποστήριξή του γίνονται διαρκώς τα ίδια και τα ίδια λάθη, τότε η τιμωρία του θα είναι η φυγή του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρόλη την ανωριμότητα που εκπέμπει, ένας Υδροχόος θα σταθεί σαν βράχος δίπλα σου σε κάθε δυσκολία που θα περάσεις, θα είναι εκεί δίπλα σου σαν πραγματικός φίλος.

Αν όμως έχεις δεσμό με έναν Υδροχόο και υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σας, τότε κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι δεν θα το βάλει στα πόδια.

Θα τρέξει μακριά από μία προβληματική σχέση που του στερεί την ελευθερία έκφρασης και τον περιορίζει στη δράση του.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ιχθύς πολλές φορές ταξιδεύει στις σκέψεις του και καθυστερεί να καταλάβει τι γίνεται γύρω του.

Τα δύσκολα τον μπλοκάρουν, για το λόγο αυτό πολλές φορές αποφεύγει να δει κατάματα τη αλήθεια και να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα.

Μπορεί να περνάς μία δύσκολη φάση, να έχεις ανάγκη από την συμπαράστασή του και αυτός να είναι άφαντος ή να μην μπορεί να καταλάβει την σοβαρότητα του προβλήματός σου.

Αν διατηρείς σχέση με έναν Ιχθύ και υπάρχουν προβλήματα μεταξύ σας, τότε από τη μία θα είναι απαρηγόρητος, από την άλλη θα προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι όλα πάνε καλά… γιατί η αλήθεια θα τον πληγώνει.

Βέβαια, με έναν Ιχθύ δεν μπορείς ποτέ να πεις με σιγουριά ότι δεν θα το βάλει στα πόδια σε μία δύσκολη φάση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο