Με απολογητική διάθεση εμφανίστηκε ο Λακμέλ Ζε μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Αντβέρπ. Ο Αφρικανός που αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού τόνισε πως η αλλόκοτη συμπεριφορά του οφείλεται στα… πολλά πράγματα που έχει στο κεφάλι του και δήλωσε πως είναι διαθέσιμος για τον προπονητή του.
Αναλυτικά:
«Θέλω να εξηγήσω κάποια πράγματα για όσα έγιναν. Απολογούμαι τόσο στο κλαμπ όσο και στους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι είναι φανταστικοί και πάντα ήταν στο πλευρό μου.
Αντέδρασα έτσι, επειδή έχω πολλά στο μυαλό μου, όπως μία μεταγραφή . Δεν είναι εύκολο για μένα. Παραμένω στη διάθεση του κλαμπ. Αν ο νέος προπονητής με θέλει, θα είμαι εκεί. Ελπίζω να συναντηθούμε σύντομα στο γήπεδο».
Χάρη σε δύο γκολ του Ραφίνια (70′, 86′) η Μπαρτσελόνα «λύγισε» με 2-0 την μαχητική Οσασούνα στο «Καμπ Νου» και απέκτησε διαφορά επτά βαθμών από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.
Με 14/28 τρίποντα, πρώτο σκόρερ τον Ρογκαβόπουλο με 5/5 από τα 6,75μ. και τους Γιουρτσεβέν (17π.), Τολιόπουλο (14π.) και Γκραντ (13π.) άξιους συμπαραστάτες ο Παναθηναϊκός συνέτριψε την ΑΕΚ στα Λιόσια
Πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε διάστημα μόνο έξι λεπτών η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε με 2-0 την Κολωνία και τέθηκε ξανά σε... τροχιά Champions League στην Bundesliga.