Κατεχόμενα : «Στέγνωσαν» τα ταμεία του κατοχικού καθεστώτος
Tα ταμεία του κατοχικού καθεστώτος στέγνωσαν και παραδέχονται πως δεν είναι σε θέση να καταβάλουν μισθούς. Κι αυτό είναι συνέπεια των πολιτικών που ακολουθούν Άγκυρα και κατοχικό καθεστώς.
Θυμάστε αυτές τις φιέστες και τις παρελάσεις που έγιναν στα κατεχόμενα της Κύπρου με συμμετοχή του Ερντογάν και ολοκλήρου του τουρκικού υπουργικού συμβουλίου;
Θυμάστε ακόμα το προκλητικό show που έγινε για να ανοίξει παρανόμως η περίκλειστη πόλη των Βαρωσίων;
Όπως σίγουρα θα θυμάστε και τη δαπανηρή προεκλογική εκστρατεία του εκλεκτού της Άγκυρας Ερσίν Τατάρ προκειμένου να εκλεγεί κατοχικός ηγέτης; Τώρα ήρθε ο λογαριασμός.
Στέγνωσαν τα ταμεία του κατοχικού καθεστώτος και παραδέχονται πως δεν είναι σε θέση να καταβάλουν μισθούς. Κι αυτό συνεπεία των πολιτικών που ακολουθούν Άγκυρα και κατοχικό καθεστώς.
Όμως ο Ερσίν Τατάρ τα φορτώνει στην «απάνθρωπη απομόνωση» των Τουρκοκυπρίων –χωρίς να αναφέρει πως αυτό οφείλεται στην πολιτική που ακολουθεί η Τουρκία– και υπόσχεται με τη νέα χρονιά απευθείας πτήσεις και εμπόριο.
Τα κατεχόμενα στην Κύπρο εξαρτώνται οικονομικά πλήρως από την Τουρκία. Όταν ο Ερντογάν αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, λόγω των πολεμικών μετώπων που έχει ανοίξει, υποφέρουν στα κατεχόμενα.
Κόβονται ή μειώνονται τα κονδύλια προς αυτό. Αποτέλεσμα; Να μείνουν πολλοί χωρίς μισθό, να γίνονται εν μέσω πανδημίας διαδηλώσεις διαμαρτυρίας και να διάγουν βίον σκληρής λιτότητας οι 40. 000 Τούρκοι στρατιώτες που με βάρβαρο τρόπο διαιρούν την Κύπρο.
Και κάτι ακόμα, με τις τόσες φιέστες, χωρίς να λαμβάνονται μέτρα προστασίας, αυξήθηκαν και τα κρούσματα στα κατεχόμενα.
- Αρχαίος τάφος στην Τουρκία ίσως φιλοξενούσε συγγενή του βασιλιά Μίδα
- Inside Iran’s Most Dangerous Uprising in Decades
- Ανδρουλάκης: Τεράστιες ευθύνες της ΝΔ για τη Mercosur, το ΠΑΣΟΚ δεν θα τη στηρίξει – Πυρά για ΟΠΕΚΕΠΕ
- Πότε θα γίνει η τελευταία επιστροφή ενοικίου – Ποιους αφορά
- Σέρρες: Εισαγγελική έρευνα μετά τις αναφορές του «Χαμόγελου του Παιδιού» για το οικογενειακό περιβάλλον του 16χρονου
- Κρήτη: Κλειστός λόγω έργων ένας διάδρομος στο αεροδρόμιο Ηρακλείου – Πώς θα εξυπηρετούνται οι πτήσεις
- Πάνε για το «μπαμ» με Γουίλιαμσον οι Μπουλς (pics, vids)
- Χρηματοδότηση δέκα εκατομμυρίων ευρώ για το λιμάνι της Στυλίδας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442