Οι αλλαγές στην ΑΕΚ είναι πολλές και σαρωτικές. Μάσιμο Καρέρα και Ίλια Ίβιτς πέρασαν την πόρτα της εξόδου, με τους Μανόλο Χιμένεθ και Παναγιώτη Κονέ να τους διαδέχονται.
Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο δε σταματούν οι αλλαγές και όπως φαίνεται, αγγίζουν και τις ακαδημίες της ομάδας. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε κάποιες ανακατατάξεις, με τον Νίκο Κωστένογλου να ετοιμάζεται για την επιστροφή του.
Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται πως θα αναλάβει ξανά θέση στις «κιτρινόμαυρες» ακαδημίες. Ο πρώην επικεφαλής των υποδομών της ΑΕΚ αναμένεται να επιστρέψει στο πόστο που είχε αφήσει για να αναλάβει την πρώτη ομάδα τον Αύγουστο του 2019.
Η σχέση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Νίκο Κωστένογλου είναι άριστη, με τον 50χρονο να ετοιμάζεται να γίνει ξανά ο επικεφαλής των ακαδημιών της ομάδας.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.