Το χριστουγεννιάτικο οικογενειακό τραπέζι σε σπίτι στην περιοχή των Διαβατών στη Θεσσαλονίκη παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία.
Όλα συνέβησαν περίπου στις 20:00. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 58χρονος ο οποίος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, άρχισε να καβγαδίζει με την 47χρονη εν διαστάσει σύζυγο του.
Άρχισε να τις πετά αντικείμενα χωρίς ωστόσο να την τραυματίσει. Ο 58χρονος δεν έμεινε όμως μόνο εκεί.
Ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού και αφού πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα, στη συνέχεια απειλούσε τους συγγενείς του με χειροβομβίδα.
Στο σημείο, όπως αναφέρει το thestival.gr, έσπευσαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ οι οποίοι συνέλαβαν τον δράστη, ενώ αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), απενεργοποίησαν τη χειροβομβίδα, προκειμένου να την παραλάβει ο στρατός.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας