Ορισμένα ζώδια έχουν μια τάση να μην είναι και τόσο…πιστά. Αν λάβουμε στα υπόψιν ότι δε μιλάμε για τα ζώδια του νερού που είναι ξεκάθαρα τα πιο πιστά του ζωδιακού κύκλου, σύμφωνα με το astrology.gr.

Για τα συγκεκριμένα ζώδια άλλωστε έχει βγει η «φήμη» και όχι για τούς λάθος λόγους, αφού πρακτικά αυτό κάνουν συνήθως..

ΚΡΙΟΣ

Όταν ένας άντρας Κριός «παίζει» παράλληλα με πολλές γυναίκες, να ξέρεις ότι θα σου λέει τις περισσότερες φορές ότι δεν μπορεί να βρεθείτε. Ότι έχει κανονίσει κάτι άλλο και σχεδόν ποτέ δεν θα σου εξηγήσει τι είναι αυτό ακριβώς που έχει κανονίσει να κάνει και με ποιον…

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΛΕΩΝ

Το μυστικό με τον Λέοντα είναι το… πρόγραμμά του. Εάν δεν κανονίζει ποτέ κάτι μαζί σου και επικοινωνεί με σένα ξαφνικά και όταν εκείνος θυμάται, τότε να ξέρεις πως δεν είσαι η μόνη γυναίκα στην ζωή του. Εάν ήσουν, θα αποτελούσες και μέρος του πλάνου του. Αφού λοιπόν οι συναντήσεις σας είναι πάντα κανονισμένες την τελευταία στιγμή, τότε θα έπρεπε ήδη να σου έχουν μπει ψύλλοι στα αυτιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης γενικότερα διακρίνεται για την ειλικρίνειά του σε αυτό το κομμάτι. Εάν βγαίνει και με άλλες θα στο πει ανοιχτά. Δεν θα ντραπεί. Ειδικά εάν δει ότι εσύ έχεις συναισθήματα για εκείνον και αυτός σε βλέπει… «χαλαρά» τότε δεν θα διστάσει να σε απομακρύνει με τον τρόπο του. Και το πιο πιθανό είναι να σε πληγώσει κιόλας γιατί δεν διακρίνεται για τον λεπτό του χειρισμό σε τέτοια ζητήματα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο