Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Κρίστιαν Καρεμπέ μετά την άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού επί της ΑΕΛ με 5-1.
Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε μια σχετική ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, στην οποία έδωσε σύνθημα ξεκούρασης ενόψει του νέου έτους.
«Ώρα για ξεκούραση ύστερα από μεγάλη διαδρομή…» αναφέρεται στη λεζάντα του Κρίστιαν Καρεμπέ.
Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2020, καθώς με τη νίκη του απέναντι στη Λάρισα κλείδωσε την πρώτη θέση μέχρι την επανέναρξη του νέου έτους, αλλά και τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.
Οι Ερυθρόλευκοι έμειναν αήττητοι, καθώς είχαν 10 νίκες και 2 ισοπαλίες.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο 19χρονος Γάλλος μέσος, Ταχίρις Ντος Σάντος, ο οποίος αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Μετς, είναι ένας από τους σοβαρά τραυματίες της φονικής πυρκαγιάς του Κραν Μοντανά.