Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Πυροβολεί» ασταμάτητα ο Ελ Αραμπί : 11 γκολ σε 11 παιχνίδια! (vids)

«Πυροβολεί» ασταμάτητα ο Ελ Αραμπί : 11 γκολ σε 11 παιχνίδια! (vids)

Ο Μαροκινός επιθετικός με τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΛ έφτασε τα 11 τέρματα σε 11 ματς στο φετινό πρωτάθλημα – Είχε χάσει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό λόγω κορωνοϊού – Δύο χατ τρικ κόντρα σε Ατρόμητο και Βόλο.

Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 5-1 την ΑΕΛ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έκλεισε με εμφατικό τρόπο το 2020. Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν σμπαράλια την άμυνα των Θεσσαλών και πέτυχαν την 10η νίκη τους σε 12 παιχνίδια (2 ισοπαλίες).

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους πρωταθλητές Ελλάδας ήταν για μια ακόμα φορά ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός στο 40’ έκανε το 2-1 για τον Ολυμπιακό και στο 88’ διαμόρφωσε το τελικό 5-1. Ο Αφρικανός στράικερ «πυροβολεί» ασταμάτητα στο φετινό πρωτάθλημα και με τα δύο που πέτυχε απέναντι στην ΑΕΛ έφτασε τα 11 γκολ σε 11 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο Ελ Αραμπί, που είχε χάσει το ματς με τον Παναθηναϊκό λόγω κορωνοϊού, είχε σκοράρει τρία γκολ στο 4-0 επί του Ατρομήτου, τρία γκολ στο 4-1 επί του Βόλου και από ένα κόντρα σε Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία. Σήμερα, έστειλε δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα του Μπάγιτς και έφτασε τα 11 γκολ. 

Ο έμπειρος στράικερ βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ, έχοντας διαφορά τριών γκολ από τον Χερόνιμο Μπαράλες του Αστέρα Τρίπολης που ακολουθεί και διαφορά πέντε γκολ από τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, που είναι στην τρίτη θέση. Ο Ελ Αραμπί έχει κάνει… σμπαράλια τις αντίπαλες άμυνες και οδηγεί τον Ολυμπιακό με μαθηματική ακρίβεια σε ένα ακόμα πρωτάθλημα…

Δείτε τα γκολ κόντρα στην ΑΕΛ:

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024