«Συναγερμός» σήμανε σήμερα το πρωί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας, όταν διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης τυλίχθηκε στις φλόγες, από άγνωστη μέχρι στιγμή αιτία.
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ πραγματοποιήθηκε επιχείρηση διάσωσης καθώς στο διαμέρισμα βρισκόταν ένας 54χρονος άνδρας.
Οι πυροσβέστες προσέγγισαν τον 54χρονο και τον απομάκρυναν με ασφάλεια από το διαμέρισμα.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας