Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της Πάλης αγωνίστηκε στον τελικό των 53κ. επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και με το επιβλητικό 5-1 επί της Πολωνέζας Ζάσινα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.
Ανίκητη. Η Μαρία Πρεβολαράκη στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου του Παγκοσμίου Κυπέλλου Πάλης που διεξάγεται στη Σερβία. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνίστηκε στον τελικό των 53κ. επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και με το επιβλητικό 5-1 επί της Πολωνέζας Ζάσινα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.
Η Μαρία Πρεβολαράκη μπήκε από την αρχή με μεγάλη διάθεση και στόχο να επιβληθεί της Ζάσινα. Η άριστη ψυχολογία και τακτική της, της έδωσαν πλεονέκτημα και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλό της.
Το τελικό 5-1 της έφερε το χρυσό μετάλλιο, αλλά μία παρατήρηση που δέχθηκε από τους διαιτητές της στέρησε το δικαίωμα να πετύχει ένα ασύλληπτο ρεκόρ. Να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο σε μια παγκόσμια διοργάνωση, χωρίς να έχει χάσει σημείο.
Η Πρεβολαράκη έστειλε το μήνυμα ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση κι αν όλα πάνε καλά μπορεί να πρωταγωνιστήσει και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με 0-0 απέναντι στη Μαρκό, έκλεισε τη σεζόν στη Super League 2 η πρωταθλήτρια Καλαμάτα, ενώ ο Πανιώνιος νίκησε 3-0 εντός τον Ολυμπιακό Β’ . «Αγκαλιά» με την παραμονή η Ελλάς Σύρου νίκησε 1-0 τα Χανιά.
Με δύο γκολ του Ντάνι Γουέλμπεκ η Μπράιτον επικράτησε με 2-1 της Λίβερπουλ η οποία έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη και χάνει έδαφος για την τετράδα.
LIVE: Φούλαμ – Μπέρνλι. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φούλαμ – Μπέρνλι για την 31η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε με πολύ θετικά λόγια για τον Χουάντσο και συγκεκριμένα για την άμυνα που έπαιξε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.