Συνεχίζεται για τρίτη μέρα στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού 2021, με τα κυβερνητικά στελέχη να τον χαρακτηρίζουν ρεαλιστικό, αναπτυξιακό με κοινωνικό πρόσωπο και την αντιπολίτευση να κατηγορεί τη κυβέρνηση ότι οδηγεί στη περαιτέρω φτωχοποίηση την ελληνική κοινωνία.
Σήμερα, αναμένεται να πάρουν το λόγο οι υπουργοί:
Μάκης Βορίδης Αγροτικής Ανάπτυξης, Στέλιος Πέτσας Επικρατείας, Νίκη Κεραμέως Παιδείας, Νίκος Δένδιας Εξωτερικών, Χάρης Θεοχάρης Τουρισμού, Νίκος Παναγιωτόπουλος Εθνικής ‘Αμυνας, Κώστας Τσιάρας Δικαιοσύνης, Κώστας Καραμανλής Υποδομών και Μεταφορών, καθώς και, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης και οι Υφυπουργοί, Λευτέρης Αυγενάκης Αθλητισμού και Βασίλης Κοντοζαμάνης Υγείας.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.