Κοροναϊός : Στα 9,8 εκατ. τα κρούσματα στην Ινδία- Πάνω από 142.000 νεκροί
Είναι ο τρίτος βαρύτερος απολογισμός παγκοσμίως, πίσω μόνο από αυτούς που καταγράφουν οι ΗΠΑ και η Βραζιλία.
Το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας της Ινδίας ανακοίνωσε σήμερα ότι τις προηγούμενες 24 ώρες καταγράφηκαν 29.398 κρούσματα του SARS-CoV-2, καθώς τουλάχιστον με βάση τα επίσημα δεδομένα συνεχίζεται η τάση επιβράδυνσης της εξάπλωσης του νέου κοροναϊού των τελευταίων εβδομάδων.
Ως τώρα στην Ινδία έχουν καταγραφεί 9,8 εκατομμύρια μολύνσεις από τον νέο κοροναϊό, ο δεύτερος υψηλότερος αριθμός στον πλανήτη. Πάντως έχουν μειωθεί αισθητά από τον Σεπτέμβριο, όταν η καμπύλη τους είχε φθάσει στην κορυφή τους.
Παράλληλα οι θάνατοι ασθενών με την COVID-19 αυξήθηκαν κατά 414, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας να φθάνει τους 142.186 νεκρούς ως αυτό το στάδιο.
Είναι ο τρίτος βαρύτερος απολογισμός παγκοσμίως, πίσω μόνο από αυτούς που καταγράφουν οι ΗΠΑ και η Βραζιλία.
- Γιατί βάφουμε κόκκινα αυγά το Πάσχα – Τι συμβολίζει το έθιμο
- «Δείξε τι μπορεις να κάνεις»: Στη νέα εποχή της εργασίας, ένα καλό βιογραφικό δεν αρκεί
- Οι «βόλτες» της δικογραφίας για τις υποκλοπές ας μην οδηγήσουν σε παραγραφή και συγκάλυψη
- «Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν»: 8 επιπλέον παραστάσεις στο θέατρο Εν Αθήναις
- The Expla-in Project | Τζέφρι ‘Eπσταϊν: Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα;
- Ποιες χώρες εκδίδουν τα περισσότερα διαβατήρια σε «πολίτες εκτός ΕΕ»; – Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα
- Πάσχα: Σήμερα η «μεγάλη έξοδος» – Γεμάτα φεύγουν τα πλοία
- Αρκάς: Η καλημέρα της Μεγάλης Πέμπτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-136x85.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442