Μπιλάρδο : Εξακολουθεί να αγνοεί ότι πέθανε ο Μαραντόνα
Ο προπονητής της Εθνικής Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986 δεν έχει ενημερωθεί ακόμα για το θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα
Ο Κάρλος Σαλβαδόρ Μπιλάρδο εξακολουθεί να αγνοεί το θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.
«Του γιου που δεν είχα», όπως είχε πει ο ίδιος, όταν έφθασαν με την Αργεντινή στην κορυφή του κόσμου, στο Μουντιάλ του Μεξικού το 1986.
Ο αδερφός του, Χόρχε, αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα ότι, επειδή μπορεί να επηρεαστεί η κατάσταση της υγείας του, σταθερή από τότε που έφυγε από την κλινική, όπου νοσηλεύτηκε για το σύνδρομο Hakim-Adams, μια νευρολογική νόσο που έθεσε τη ζωή του σε κίνδυνο μόλις πριν από ένα χρόνο, αποφάσισαν να κόψουν το καλώδιο της τηλεόρασης, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν προβλήματα με την εταιρεία.
«Μίλησα με τον Όσκαρ Ρουγκέρι και πρόκειται να συναντήσει δύο ή τρεις παίκτες από εκείνη την ομάδα του 1986, για να δουν πώς θα το κάνουν. Να τον επισκεφθούν, να δούμε πώς αντιδρά και να του το πουν. Ο Ντιέγκο ήταν σημαντικός στη ζωή του. Συνδεόταν με τον Κόκο Βιγιαφάνε, τον πατέρα της Κλαούντια.
Χτίσαμε το σπίτι γι’ αυτήν, το εξοπλίσαμε. Η σύζυγός μου πήγε με την Κλαούντια για να αγοράσει τα ρούχα των κοριτσιών, η Κλαούντια πήγε δύο ή τρεις φορές για να δει τον Κάρλος πρόσφατα» είπε, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα Marca.
Ο Μπιλάρδο δε γνωρίζει επίσης το θάνατο του Χοσέ Λουίς Μπράουν, ο οποίος πέθανε στις 12 Αυγούστου 2019, όταν βρισκόταν στην κλινική σε θεραπεία για την ασθένειά του.
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)







































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442