Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Το σπίτι του Μαραντόνα είχε μόνο ένα στρώμα και μια τηλεόραση»

«Το σπίτι του Μαραντόνα είχε μόνο ένα στρώμα και μια τηλεόραση»

Οι αποκαλύψεις που βγαίνουν στη… φόρα σχετικά με τις συνθήκες που ζούσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα λίγες μέρες πριν πεθάνει πραγματικά συγκλονίζουν.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τις τελευταίες ημέρες και ώρες του Ντιέγκο Μαραντόνα προτού, χάσει τη μάχη, καθώς και οι θλιβερές συνθήκες με τις οποίες ζούσε.

Πιο συγκεκριμένα, η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera «αφηγείται» σήμερα την ιστορία του τελευταίου δωματίου του Μαραντόνα, σε ένα σπίτι στην πλούσια γειτονιά του Σαν Αντρές, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «στη διάρκεια της ζωής του, ο Μαραντόνα διέθετε δεκάδες πολυτελή σπίτια, αλλά την ώρα του θανάτου του δεν ήταν καν σε ένα πραγματικό δωμάτιο».

«Ένα μαύρο διπλό στρώμα, χωρίς σεντόνια, με μια τηλεόραση αναποδογυρισμένη. Τα παράθυρα χωρίς παραθυρόφυλλα, μια μικρή κουζίνα και ένα κουτί με σάντουιτς μισοφαγωμένα. Κενά ράφια και χάρτινες σακούλες γεμάτες στο πάτωμα, δίπλα σε πλαστικές σακούλες με προσωπικά αντικείμενα.

Τίποτα δεν μοιάζει με νοσοκομειακή φροντίδα στο σπίτι. Χωρίς απινιδωτή, χωρίς φιάλες οξυγόνου. Τίποτα που να μπορεί να βοηθήσει έναν ασθενή που ήταν σοβαρά, δεν μπορούσε να φροντίσει τον εαυτό του. Κοιμόταν, όταν ο πόνος και η κατάθλιψη του επέτρεπαν να ξεκουραστεί, στο δωμάτιο που χρησιμοποιείται για μπιλιάρδο.

Ισόγειο. Τακτοποιημένο όμορφα, δίπλα σε χημική τουαλέτα και μικρή κουζίνα. Ο μεγαλύτερος παίκτης στον κόσμο… πέθανε σε ένα δωμάτιο παιχνιδιών». Η μίσθωση του σπιτιού, που επιλέχθηκε προσωρινά για ανάρρωση, υπογράφηκε από τον δικηγόρο του Μαραντόνα και μία από τις κόρες, την Τζάνα, με λήξη την 31η Ιανουαρίου 2021.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024