Στην Αίγυπτο ο Νίκος Παναγιωτόπουλος – Συνάντηση με Αλ Σίσι
Ο κ. Παναγιωτόπουλος θα μεταβεί αύριο Πέμπτη στο Κάιρο όπου θα συναντηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο κ. Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι (Abdel Fattah El Sisi) και στη συνέχεια με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Στρατηγό Μοχάμεντ Ζάκι (Mohamed Zaki)
Επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο θα πραγματοποιήσει ο Υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος από αύριο, Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020.
Άσκηση «Μέδουσα 10»
Ο κ. Παναγιωτόπουλος θα μεταβεί στο Κάιρο όπου θα συναντηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο κ. Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι (Abdel Fattah El Sisi) και στη συνέχεια με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Στρατηγό Μοχάμεντ Ζάκι (Mohamed Zaki).
Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, ο κ. Παναγιωτόπουλος θα συμμετάσχει στην τηλεδιάσκεψη του «European Defence Agency Conference 2020» ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στην Πατριαρχική Μονή του Αγίου Σάββα όπου θα συναντηθεί με τον Μακαριώτατο Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρο Β’.
Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, ο Υπουργός Άμυνας θα παρακολουθήσει την τελική φάση της κοινής διακλαδικής άσκησης «ΜΕΔΟΥΣΑ 10» με τη συμμετοχή δυνάμεων από Ελλάδα, Αίγυπτο, Κύπρο, Γαλλία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.