Ελένη Τοπαλούδη : Εκκρεμεί ο έλεγχος πέντε κινητών στη δεύτερη δικογραφία
Δύο χρόνια μετά, στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών εκκρεμεί ο έλεγχος πέντε κινητών τηλεφώνων εκ των οποίων τα 3 ήταν εκτός λειτουργίας.
Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, μια υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.
Δύο χρόνια μετά, στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών εκκρεμεί ο έλεγχος πέντε κινητών τηλεφώνων εκ των οποίων τα 3 ήταν εκτός λειτουργίας.
Τα κινητά αυτά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου στην έρευνα, που διενήργησαν παρουσία Πταισματοδίκη, στην οικία ενός 19χρονου στα Μάσαρη, υπόπτου με δύο φίλους του, και συγκεκριμένα έναν 22χρονο κι έναν 23χρονο.
Η δικογραφία παραμένει στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου καθώς δεν έχει ακόμη εξασφαλιστεί εργαστηριακά η ανάκτηση όλων των περιεχομένων των κινητών τηλεφώνων και δεν έχει διαπιστωθεί εάν υφίσταται έστω και σβησμένο το επίμαχο βίντεο.
Θυμίζουμε ότι και οι τρεις, συνοδευόμενοι από τον συνήγορό τους κ. Βασίλη Καβουριού, αρνούνται κατηγορηματικά τα όσα τους αποδίδονται.
Οι αποκαλύψεις
Η μητέρα της Ελένης κ. Κούλα Αρμουτίδου-Τοπαλούδη κατήγγειλε μεταξύ άλλων ότι φίλες της Ελένης, που της είχαν τηλεφωνήσει για να την συλλυπηθούν, την ενημέρωσαν για τον βιασμό και την παράνομη μαγνητοσκόπησή της από τρεις άνδρες το Νοέμβριο του 2017.
Εξειδίκευσε στην πορεία ότι η 24χρονη φίλη της ήταν εκείνη που την ενημέρωσε πρώτη ότι η Ελένη είχε πέσει θύμα βιασμού το Νοέμβριο του 2017 και της έδωσε τα ονόματα των δύο. Την είχε ενημερώσει επίσης ότι η Ελένη είχε μιλήσει με την μητέρα ενός εκ των τριών και ότι την εκβίαζαν με το ροζ βίντεο.
Η 24χρονη ως μάρτυρας είχε αναφερθεί το πρώτον στο περιστατικό την 3η Δεκεμβρίου 2018 και είχε επισημάνει ότι η δολοφονηθείσα φοβόταν τρία άτομα που εμπλέκονταν σε μια υπόθεση βιασμού εις βάρος της. Είχε τονίσει μάλιστα ότι δεν είχε κάνει μήνυση διότι, όπως της έλεγε, φοβόταν ότι θα της κάνουν κακό.
Σε άλλο στάδιο της έρευνας φέρεται να κατέθεσε ότι μία φορά η Ελένη της είχε αναφέρει, ότι κάποια στιγμή, ενώ διασκέδαζε στην Μεσαιωνική Πόλη, είχε γνωρίσει κάποια άτομα που την μετέφεραν στο σπίτι της, είχαν καταναλώσει αλκοόλ και πίστευε ότι την είχαν βιντεοσκοπήσει, ενώ είχαν συνευρεθεί ερωτικά χωρίς να μιλήσει για βιασμό.
Ανάλογες είναι και οι καταθέσεις ακόμη δύο φίλων της.
- Ο Πορζίνγκις το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη και η… Αθήνα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (11/1): Πού θα δείτε το Άρης – ΑΕΚ, το ματς του Παναθηναϊκού και τον τελικό Μπαρτσελόνα – Ρεάλ
- Ακλόνητοι στα μπλόκα οι αγρότες ετοιμάζονται για τη συνάντηση με Μητσοτάκη – «Κόκκινη γραμμή η επιβίωσή μας»
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους από τις 12 έως τις 16 Ιανουαρίου
- Ιράν: Αναφορές για 116 νεκρούς – Τεχεράνη: «Θα πλήξουμε Ισραήλ, αμερικάνικες βάσεις αν οι ΗΠΑ παρέμβουν»
- Φωτιά σε διαμέρισμα στην Πατησίων – Απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα
- Χειμερινές εκπτώσεις: Προσδοκίες για τζίρο άνω των 6 δισ. ευρώ
- Στην Καρδίτσα με Τζόουνς ο Ολυμπιακός – Εύκολο απόγευμα στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Κολομβία: Έξι νεκροί σε συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους – Δημοφιλής τραγουδιστής μεταξύ των θυμάτων [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/Capture-57-135x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 11.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/mika-baumeister-jusdwg_T0dU-unsplash-315x220.jpg)























































![Κολομβία: Έξι νεκροί σε συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους – Δημοφιλής τραγουδιστής μεταξύ των θυμάτων [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/Capture-57-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442