Κάποια ζώδια είθισται να είναι πιο ομιλητικά και εκφραστικά σε σχέση με κάποια άλλα, σε σημείο να…ξεφεύγουν.

Καρκίνος

Του αρέσει να μιλάει και μάλιστα πολύ. Αυτό πρακτικά τον κάνει κάποιες φορές να πρήζει τους άλλους. Δεν το κάνει από κακία προφανώς, όμως επειδή έχει έντονη την ανάγκη για επικοινωνία, πολλές φορές αυτή υπερβαίνει το πρόγραμμα του άλλου.

Του αρέσει να επικοινωνεί για να μπορεί να βάζει τα πράγματα σε μια τάξη και να συνεννοείται αρκετά λέγοντας τι είναι αυτό που τον ενοχλεί.

Ζυγός

Μιλάει πολύ και ειδικά το βράδυ, γιατί τότε νιώθει ότι μπορεί να εκφραστεί πιο ελεύθερα και να αφήσει πίσω του το στρες της ημέρας. Θέλει να βάζει σε μια τάξη και ισορροπία τις σκέψεις του και αυτό το καταφέρνει μόνο αν συζητήσει μαζί με τον άλλον.

Είναι και ένα ζώδιο ιδιαίτερα κοινωνικό, με αποτέλεσμα να έχει ανάγκη από εξωτερικά ερεθίσματα που θα τον κάνουν να έχει διάθεση.

Σκορπιός

Μιλάει τις βραδινές ώρες, αλλά δυστυχώς αυτό τον κάνει να γίνεται μερικώς ενοχλητικός. Αυτό το χαρακτηριστικό του δίνει τη δυνατότητα βέβαια να γίνει πιο άμεσος στο άλλο άτομο, όμως αυτό δε σημαίνει ότι σέβεται πάντοτε τις ώρες που παίρνει τηλέφωνο.

Έχει μια κακιά παράδοση να τηλεφωνεί πολύ αργά το βράδυ, που είναι συνήθως η φάση που έχει αρκετά ψυχολογικά ήδη και θέλει να τα μοιραστεί.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο