Κοροναϊός : Σε νοσοκομεία 28 βουλευτές της Ρωσίας – 130 νόσησαν
Ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας (κάτω βουλή) Βιτσισλάβ Βολόντιν δήλωσε την Τρίτη ότι 130 βουλευτές στην παρούσα περίοδο έχουν νοσήσει από τον κοροναϊό ή ασθενούν αυτή την στιγμή, ενώ 28 βουλευτές νοσηλεύονται σε νοσοκομεία.
Ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας (κάτω βουλή) Βιτσισλάβ Βολόντιν δήλωσε την Τρίτη ότι 130 βουλευτές στην παρούσα περίοδο έχουν νοσήσει από τον κοροναϊό ή ασθενούν αυτή την στιγμή, ενώ 28 βουλευτές νοσηλεύονται σε νοσοκομεία.
Σε Κίνα και Ινδία η παραγωγή του ρωσικού εμβολίου
Στο μεταξύ, η παραγωγή του ρωσικού εμβολίου κατά του κοροναϊού Sputnik-V μπορεί να ξεκινήσει στην Κίνα και την Ινδία, ενώ η Ρωσία είναι έτοιμη να συνεργασθεί με τις χώρες μέλη της ομάδας BRICS στον τομέα της παραγωγής του εμβολίου και στον εμβολιασμό, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατά την διάρκεια της 12ης συνόδου κορυφής των χωρών μελών της BRICS, που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης.
Συμφωνίες για κλινικές δοκιμές
«Το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (Russian Direct Investment Fund-RDIF) έχει συνάψει συμφωνίες με την Ινδία και την Βραζιλία για τη διεξαγωγή κλινικών δοκιμών του εμβολίου Sputnik-V, ενώ με τις φαρμακευτικές εταιρείες στην Κίνα και την Ινδία για την παραγωγή του εμβολίου μας στις χώρες αυτές, όχι μόνο για να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες αλλά και τρίτων χωρών», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.
Αποτελεσματικά τα εμβόλια
Ο Ρώσος πρόεδρος είπε επίσης ότι τα ρωσικά εμβόλια κατά του κοροναϊού είναι αποτελεσματικά και ασφαλή και το ζήτημα βρίσκεται στο να αρχίσει η μαζική τους παραγωγή. Επισήμανε ότι ετοιμάζεται το τρίτο ρωσικό εμβόλιο και προσέθεσε ότι «στην παραγωγή τους και στην χρήση τους είμαστε έτοιμοι να συνεργασθούμε με τις χώρες της ομάδας BRICS»
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)













![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442