Ο γνωστός και εκκεντρικός σκιτσογράφος επέλεξε να σχεδιάσει ένα κρεβάτι σε ΜΕΘ και να το συνοδεύσει με ένα απλό και λιτό σχόλιο, το οποίο λυγίζει και τους πιο σκληρούς
Με ένα συγκλονιστικό σκίτσο ο Αρκάς αποχαιρετά τη σημερινή ιστορική ημέρα, καθώς και τις πολιτικές κόντρες γύρω από την επέτειο του Πολυτεχνείου και τη συζήτηση για την κατάχρηση εξουσίας.
Ο γνωστός και εκκεντρικός σκιτσογράφος επέλεξε να σχεδιάσει ένα κρεβάτι σε ΜΕΘ και να το συνοδεύσει με ένα απλό και λιτό σχόλιο, το οποίο λυγίζει και τους πιο σκληρούς.
«Υπομονή, υπάρχουν και μέρη όπου αναστέλλονται όλες οι ελευθερίες» έγραψε ο Αρκάς.
Το σκίτσο αναρτήθηκε στη σελίδα του Αρκά στο facebook και μέσα σε λίγες ώρες έχει πάρει πολλές χιλιάδες likes, σχόλια και κοινοποιήσεις.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας