Λάρισα : Γέμισαν οι 19 από τις 20 κλίνες ΜΕΘ- Covid – Κραυγή αγωνίας από τους γιατρούς
Η έξαρση που παρουσιάζει, πλέον, η πανδημία στην Λάρισα έχει ως αποτέλεσμα να μην είναι αρκετή η οποία ενίσχυση με νέες κλίνες νοσηλείας ασθενών κοροναϊού στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Η έξαρση που παρουσιάζει, πλέον, η πανδημία στην Λάρισα έχει ως αποτέλεσμα να μην είναι αρκετή η οποία ενίσχυση με νέες κλίνες νοσηλείας ασθενών κοροναϊού στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Οι αριθμοί που παρουσιάστηκαν σήμερα, στο πλαίσιο της παράστασης διαμαρτυρίας της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Κέντρων Υγείας ν. Λάρισας, είναι αποκαλυπτικοί.
Ο πρόεδρος της ΕΙΝΚΥΛ Νίκος Νταφούλης δήλωσε ότι από τις 20 κλίνες ΜΕΘ Covid οι 19 έχουν καλυφθεί.
Νταφούλης: 1 κλίνη ΜΕΘ-Covid κενή στο νοσοκομεία της Λάρισας
Σε ότι αφορά τα κρεβάτια απλής νοσηλείας για κοροναϊό από τα 46 έχουν καλυφθεί τα 41.
Ο κ. Νταφούλης ζήτησε ακόμη μία φορά αφενός να επιταχθούν ιδιωτικές δομές υγείας και αφετέρου ιδιώτες γιατροί να στελεχώσουν δομές τύπου «ΑΡΩΓΗΣ».
Σ’ αυτό το σημείο υπογράμμισε πως είναι αδύνατον γιατροί και νοσηλευτές του δημόσιου συστήματος να μεταφερθούν σε τέτοιες δομές εξαιτίας του γεγονότος ότι συνεχώς μειώνεται ο αριθμός τους καθώς μπαίνουν σε καραντίνα είτε γιατί είναι θετικοί στον κοροναϊό, είτε γιατί στο στενό περιβάλλον τους υπάρχει κρούσμα.
Δείτε τα βίντεο του larissanet.gr
- Ρωσία: Ο Πούτιν θεωρεί «ύψιστη προτεραιότητα» την ανάπτυξη των πυρηνικών δυνάμεων της χώρας
- Βενεζουέλα: Αποφυλακίστηκαν άλλοι 23 πολιτικοί κρατούμενοι βάσει του νόμου περί αμνηστίας
- Μεξικό: Οι ΗΠΑ προτρέπουν τους Αμερικανούς «να παραμείνουν σε ασφαλή καταφύγια»
- Βενεζουέλα: Απεργία πείνας ξεκίνησαν πάνω από 200 κρατούμενοι που δεν καλύπτονται από την αμνηστία
- Μεξικό: Κύμα βίας πυροδοτεί ο θάνατος του Ελ Μέντσο – Εκκληση για ψυχραιμία από τη Σέινμπαουμ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επανεξελέγη στην ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος
- WhatsApp: Ανακοίνωσε πρόσβαση στο ιστορικό ομαδικών μηνυμάτων
- Δασμοί Τραμπ: Νέος γύρος αντιδράσεων από εμπορικούς εταίρους των ΗΠΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-146x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)













![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442