Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Διασωληνώθηκε 50χρονη από την Καρδίτσα - Τρεις οι ασθενείς στη ΜΕΘ covid

Κοροναϊός : Διασωληνώθηκε 50χρονη από την Καρδίτσα – Τρεις οι ασθενείς στη ΜΕΘ covid

Φτιάχνουν και άλλα κρεβάτια για κοροναϊό στη ΜΕΘ του γενικό νοσοκομείο Λαμίας

Αυξάνεται καθημερινά ο αριθμός των ασθενών που χρειάζεται να διασωληνωθούν στη χώρα, την ίδια στιγμή που ο αριθμός των νεών κρουσμάτων σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Στο Νοσοκομείο Λαμίας ήδη έχει μεταφερθεί και τρίτο σοβαρό περιστατικό που αφορά 50χρονη γυναίκα με υποκείμενο νόσημα από την Καρδίτσα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η αδερφή της είναι επίσης διασωληνωμένη στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας δίνοντας κι αυτή μάχη με το θανατηφόρο ιό.

Στη ΜΕΘ covid-19 του Νοσοκομείου Λαμίας, νοσηλεύεται εδώ και μέρες ένα ακόμη περιστατικό από άλλο νομό και συγκεκριμένα από το Καρπενήσι, καθώς και μια 54χρονη Λαμιώτισσα επίσης με υποκείμενο νόσημα, όπως αναφέρει το lamiareport.gr.

Την ίδια ώρα υπάρχουν αφόρητες πιέσεις για να νοσηλευτούν περιστατικά και από άλλα γεωγραφικά διαμερίσματα με ότι αυτό συνεπάγεται για τις πεπερασμένες δυνατότητες του Νοσοκομείου που αριθμεί έξι κλίνες ΜΕΘ κοροναϊού.

Επέκταση της μονάδας ΜΕΘ

Στο πλαίσιο αυτό, με ενέργειες της διοίκησης και σε συνεργασία με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, μελετάται η επέκταση της ΜΕΘ κατά 4 ακόμη κλίνες.

Το προσωπικό βέβαια καλείται να υπερβάλει εαυτό καθώς παραμένει το ίδιο για να αντιμετωπίσει ακόμη περισσότερα περιστατικά.

Δεν ξεχνάμε ότι υπάρχουν και όλα τα υπόλοιπα περιστατικά ασθενών που χρειάζονται εντατική παρακολούθηση, όπως αποδεικνύεται και από τους αριθμούς, καθώς είναι γεμάτες οι 7 από τις 8 κλίνες.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η τελευταία μάλιστα θέση καλύφθηκε από ασθενή από τη Χαλκίδα, καθώς η ΜΕΘ του νέου Νοσοκομείου μετατρέπεται σε αποκλειστική ΜΕΘ κοροναϊού.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024