Κοροναϊός : Νέα ΝΟΤΑΜ για το αεροδρόμιο «Μακεδονία» – Τι αλλάζει
Στη Notam για το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» προστίθεται στις εξαιρέσεις πτήσεων που επιτρέπονται και οι πτήσεις που θα γίνονται μετά από έγκριση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με την ΥΠΑ, για τον επαναπατρισμό ξένων πολιτών και μονίμων κατοίκων ξένων χωρών και των μελών των οικογενειών τους.
Έως την Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020, στις 06:00 το πρωί και όχι έως τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας (προϋπάρχουσα οδηγία) αναστέλλονται προσωρινά όλες οι πτήσεις επιβατών διεθνών και εσωτερικών δρομολογίων στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» σύμφωνα με νέα αεροπορική οδηγία (NOTAM) της ΥΠΑ.
Επίσης, στη Notam για το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» προστίθεται στις εξαιρέσεις πτήσεων που επιτρέπονται και οι πτήσεις που θα γίνονται μετά από έγκριση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με την ΥΠΑ, για τον επαναπατρισμό ξένων πολιτών και μονίμων κατοίκων ξένων χωρών και των μελών των οικογενειών τους.
Οι υπόλοιπες εξαιρέσεις ισχύουν ως έχουν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΥΠΑ που εκδόθηκε τη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2020.
Η αεροπορική οδηγία εντάσσεται στα μέτρα πρόληψης κατά της νόσου Covid-19 και θα ισχύει από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα της Τρίτης 17 Νοεμβρίου 2020.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.