«Με σόκαρε η έλλειψη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης στην ομάδα».
Αυτή ήταν η επισήμανση του Λάζλο Μπόλονι, στην παρουσίασή του, για την εντύπωση που είχε αποκομίσει από τα πρώτα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στην τρέχουσα σεζόν.
Προτού συμπληρωθεί μία εβδομάδα, ο Μπόλονι βίωσε και ο ίδιος αυτήν την αίσθηση στην ισοπαλία 1-1 με τον ΝΠΣ Βόλο.
Στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Τριφυλλιού.
Διότι ήταν σοκαριστικό για εκείνον το black out των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο τελευταίο τέταρτο.
Στα αποδυτήρια ο Μπόλονι αναζητούσε μια εξήγηση γι’ αυτό που συνέβη.
Γιατί ναι μεν έχει αντιληφθεί ότι οι παίκτες δεν έχουν ένταση και τρεξίματα, αλλά εκτιμά πως πρώτιστα το πρόβλημα είναι ψυχολογικό.
Αυτό έλεγε στους συνεργάτες του κατά την αποχώρησή τους από το ΟΑΚΑ.
Ο Μπόλονι ξέρει ότι έχει να… ανέβει ένα βουνό.
Είχε εντοπίσει το έλλειμμα στην ψυχολογία από τα dvd που είδε, αλλά το βράδυ του Σαββάτου το έζησε και προσωπικά.
Από την άλλη, η πείρα του ίσως να τον βοηθήσει να βρει γρηγορότερα το αντίδοτο.
Από τη Δευτέρα ο Μπόλονι θα αρχίσει πιο δυνατές προπονήσεις, για να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών.
Όμως, το βασικότερο, ο 67χρονος κόουτς θα επιχειρήσει να ξεμπλοκάρει το μυαλό των Πρασίνων, καθώς τα περιθώρια μέχρι το επόμενο Σάββατο και το ματς με τη Λαμία είναι μικρά.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο