Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπόλονι : «Δε μπορώ να κάνω θαύματα»

Μπόλονι : «Δε μπορώ να κάνω θαύματα»

Ο Λάζλο Μπόλονι δεν κατάφερε να συνδυάσει το ντεμπούτο του με νίκη στον πάγκο του Παναθηναϊκού και δήλωσε πως οι «πράσινοι» ήταν συγκεντρωμένοι, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να κάνει θαύματα στην ομάδα

Το ντεμπούτο του Λάζλο Μπόλινι στον πάγκο του Παναθηναϊκού δεν συνοδεύτηκε με νίκη, καθώς οι «πράσινοι» έμειναν στο 1-1 με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική της Super League.

Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο Ρουμάνος τεχνικός στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωση των παικτών του, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί να κάνει θαύματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Nova:

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς στον προηγούμενο αγώνα ισοφαρίσαμε στο τελευταίο λεπτό. Σήμερα το πάθαμε εμείς καθώς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο τελευταίο λεπτό.

Σε σύντομο διάστημα δείξαμε πως έχουμε ενέργεια, όμως κάθε παίκτης πρέπει να δείξει μια κινητικότητα. Αυτό που έγινε ήταν πως άλλαξα παίκτη για να δώσω βαρύτητα στο κέντρο. Αμυντικά δεν είχαμε πρόβλημα αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την προσπάθεια.

Το έκανα γιατί δεν ήθελα να σπαταλήσω το χρόνο, βασίστηκα στην εμπειρία που είχαν Κουρμπέλης και Μαουρίσιο αλλά πρέπει να πω ότι δεν μπορώ να κάνω θαύματα».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024