Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό, τα στοιχεία του οποίου ερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές, σημειώθηκε χθες στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής – Φαναρίου.
Σύμφωνα με τη γενική αστυνομική διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρο. Ο οδηγός, τραυματισμένος, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου και κατέληξε.
Νωρίτερα, το όχημα δεν είχε συμμορφωθεί σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας