Την πρόκριση για τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του BCL πήρε η Μπούργος που κέρδισε με 92-65 τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ στο ΟΑΚΑ. Φοβερός ο ΜακΦάντεν με 18 πόντους, άδοξο τέλος για την ομάδα του Νίκου Παππά.
Με μία «ονειρική» εμφάνιση απέναντι στη Χαποέλ Ιερουσαλήμ η Μπούργος πήρε την νίκη στο ΟΑΚΑ με 92-65 και μαζί την πρόκριση για τους «4» του Baskeball Champions League.
Εξαιρετική παρουσία για τους νικητές είχε ο Θαντ Μακφάντεν που σημείωσε 18 πόντους, ενώ κάτω από τις δύο ρακέτες κυριάρχησε ο Ντέγιαν Κράβιτς επίσης με 18 πόντους, αλλά και 10 ριμπάουντ. Πολύτιμος ήταν και ο πρώην άσος της Ζενίτ και της Μπαρτσελόνα Άλεξ Ρένφρο που σκόραρε 10 πόντους και μοίρασε 6 ασίστ.
Για το σύνολο του Όντεν Κάτας αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Νίκος Παππάς. Ο διεθνής γκαρντ με 13 πόντους, 2 κλεψίματα και 2 ασίστ ήταν ο κορυφαίος παίκτης των ισραηλινών που είχαν προσδοκίες να φτάσουν μέχρι και τον τελικό, ωστόσο η πορεία τους σταμάτησε στους «8».
Το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά «έγερνε» προς την πλευρά των Ισπανών οι οποίοι και αρχικά δημιούργησαν διαφορά 8 πόντων στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, ενώ μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο είχε φτάσει σε διψήφιο αριθμό (17 πόντοι).
Η Μπούργος έφτασε μέχρι και στο +29 (48-77) δείχνοντας πως από τη τρίτη περίοδο του παιχνιδιού τα πράγματα είχαν κριθεί, με την τέταρτη και τελευταία περίοδο να είναι τυπική διαδικασία.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.