Ανοδικά ξεκίνησε η εβδομάδα για τη Wall Street
Με άνοδο έκλεισε τη Δευτέρα το χρηματιστήριο της Wall Street, στη Νέα Υόρκη.
Με άνοδο έκλεισε τη Δευτέρα το χρηματιστήριο της Wall Street, στη Νέα Υόρκη.
Με το… δεξί
Ξεκίνησε έτσι με το δεξί μια εβδομάδα που αναμένεται φορτωμένη οικονομικές και πολιτικές ειδήσεις, μοιάζοντας να βάζει τη Wall Street σε τροχιά ανάκαμψης από τις απώλειες των προηγούμενων εβδομάδων.
Οι βασικοί δείκτες
Ο δείκτης της βιομηχανίας Dow Jones έκλεισε με άνοδο 410,1 μονάδων (+1,51%), στις 27.584,06 μονάδες.
Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με άνοδο 203,96 μονάδων (+1,87%), στις 11.117,53 μονάδες.
Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ο οποίος θεωρείται ο πιο ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 53,14 μονάδων (+1,61%), στις 3.351,60 μονάδες.
Πηγή: ΑΠΕ
- Χανιά: Υπάλληλος σούπερ μάρκετ «ξάφριζε» το ταμείο
- Σάμος: Εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε στον 47χρονο εκπαιδευτικό για διακεκριμένη προσβολή ανηλίκων
- Μαρούσι: Τηλεφώνημα για βόμβα σε δημοσιογραφικό όμιλο
- Αμαρτωλός πρόεδρος ο Τραμπ – Δεν εγκρίνουν την βίαιη εξωτερική πολιτική του οι… καθολικοί ιερείς
- Πότε θα παίξει η Σάκκαρη κόντρα στην Αντρέεβα για τον δεύτερο γύρο του Australian Open
- Ταυτοποιήθηκε με τη βοήθεια ΑΙ ο ναζί μιας από τις πιο ανατριχιαστικές φωτογραφίες του Ολοκαυτώματος
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα
- Ο Κωστούλας έβαλε… φωτιά στο «X» με το «ψαλιδάκι»: «El Babinho, το αστέρι της Μπράιτον είναι εδώ» (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)





















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442