Ο κοροναϊός χτύπησε ξανά την πόρτα της Σάλκε όπως ακριβώς είχε συμβεί και τον περασμένο Αύγουστο.
Η ομάδα από το Γκελζενκίρχεν ανακοίνωσε σήμερα (25/9) ότι ένας ποδοσφαιριστής της έχει διαγνωστεί θετικός στον covid-19 χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.
Μάλιστα η ανακοίνωση αυτή έγινε την παραμονή του εντός έδρας αγώνα των «βασιλικών μπλε» κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης για τη 2η αγωνιστική της Bundesliga. Η εξέλιξη αυτή ωστόσο δεν θα επηρεάσει τη διεξαγωγή του αγώνα το απόγευμα του Σαββάτου (26/9, 19:30) καθώς τα τεστ των υπόλοιπων μελών της αποστολής ήταν αρνητικά.
Σημειώνεται ότι τον περασμένο Αύγουστο είχε υπάρξει ξανά κρούσμα για τη Σάλκε στο προπονητικό κέντρο που πραγματοποιούσε την προετοιμασία της. Το γεγονός αυτό είχε προκαλέσει τότε τη ματαίωση του φιλικού αγώνα με τους Βίρτσμπουργκερ Κίκερς.
Ein Kadermitglied der #S04-Lizenzspielermannschaft ist am Donnerstag (24.09.2020) positiv auf Covid-19 getestet worden. Alle übrigen Befunde waren negativ.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Ο Εργκιν Αταμάν στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Βεζένκοφ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες του φοβούνται μετά από τόσες σερί ήττες.