Όλα ξεκίνησαν όταν πριν λίγες μέρες η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) των ΗΠΑ, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Twitter δύο εικόνες καλώντας τους followers της να βρουν τις 10 διαφορές.

Σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση της CIA, οι δυο εικόνες που απεικονίζουν έναν δρόμο σε μια πόλη που μπορεί να δείχνουν πανομοιότυπες, όμως διαφέρουν σε 10 σημεία μεταξύ τους.

«Δοκιμάστε τις ικανότητες παρατηρητικότητάς σας. Μπορείτε να διακρίνετε τις 10 διαφορές στις παρακάτω εικόνες;», αναφέρει η λεζάντα της ανάρτησης, με πολλούς χρήστες να σπεύδουν να ανταποκριθούν στην πρόκληση.

Viral για λάθος λόγους…

Οι επίδοξοι «κατάσκοποι» του Twitter ωστόσο αντί για 10 εντόπισαν 12 διαφορές στις δύο φωτογραφίες, με την CIA να αναγκάζεται να απαντήσει, μάλιστα, την επόμενη ημέρα λέγοντας:

«Εάν βρήκατε περισσότερες από 10 διαφορές..» και καταλήγοντας: «Αναζητήστε πάντα ευκαιρίες για να μάθετε περισσότερα», ποστάροντας τις απαντήσεις για τις 10 βασικές διαφορές μεταξύ των δύο φωτογραφιών.

Οι χρήστες του Twitter βρήκαν δυο έξτρα διαφορές: Την απουσία μιας λεπτής χρωματιστής γραμμής στην αριστερή πλευρά της φωτoγραφίας, κάτω από μια από τις καμάρες και το logo ενός αυτοκινήτου που έλειπε, στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

«Περισσότερα από 10!» έγραψε ένας από τους χρήστες του Twitter για να προσθέσει κάποιος άλλος: «Προφανώς μια ερώτηση-παγίδα», ενώ άλλοι πανηγύριζαν καθώς έβρισκαν τις 2 επιπλέον διαφορές, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο η γκάφα της  CIA έκανε τους χρήστες του Twitter  να τρολάρουν ανελέητα τις κατασκοπευτικές δεξιότητες μίας εκ των κορυφαίων Κεντρικών Υπηρεσιών Πληροφοριών.

Γράψτε το σχόλιό σας