Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H CIA έγινε viral για το λάθος λόγο στο Τwitter

H CIA έγινε viral για το λάθος λόγο στο Τwitter

Μια ανάρτηση-πρόκληση στις κατασκοπευτικές ικανότητες των ακολούθων της CIA, ήταν αρκετή...

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν λίγες μέρες η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) των ΗΠΑ, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Twitter δύο εικόνες καλώντας τους followers της να βρουν τις 10 διαφορές.

Σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση της CIA, οι δυο εικόνες που απεικονίζουν έναν δρόμο σε μια πόλη που μπορεί να δείχνουν πανομοιότυπες, όμως διαφέρουν σε 10 σημεία μεταξύ τους.

«Δοκιμάστε τις ικανότητες παρατηρητικότητάς σας. Μπορείτε να διακρίνετε τις 10 διαφορές στις παρακάτω εικόνες;», αναφέρει η λεζάντα της ανάρτησης, με πολλούς χρήστες να σπεύδουν να ανταποκριθούν στην πρόκληση.

Viral για λάθος λόγους…

Οι επίδοξοι «κατάσκοποι» του Twitter ωστόσο αντί για 10 εντόπισαν 12 διαφορές στις δύο φωτογραφίες, με την CIA να αναγκάζεται να απαντήσει, μάλιστα, την επόμενη ημέρα λέγοντας:

«Εάν βρήκατε περισσότερες από 10 διαφορές..» και καταλήγοντας: «Αναζητήστε πάντα ευκαιρίες για να μάθετε περισσότερα», ποστάροντας τις απαντήσεις για τις 10 βασικές διαφορές μεταξύ των δύο φωτογραφιών.

Οι χρήστες του Twitter βρήκαν δυο έξτρα διαφορές: Την απουσία μιας λεπτής χρωματιστής γραμμής στην αριστερή πλευρά της φωτoγραφίας, κάτω από μια από τις καμάρες και το logo ενός αυτοκινήτου που έλειπε, στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

«Περισσότερα από 10!» έγραψε ένας από τους χρήστες του Twitter για να προσθέσει κάποιος άλλος: «Προφανώς μια ερώτηση-παγίδα», ενώ άλλοι πανηγύριζαν καθώς έβρισκαν τις 2 επιπλέον διαφορές, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο η γκάφα της  CIA έκανε τους χρήστες του Twitter  να τρολάρουν ανελέητα τις κατασκοπευτικές δεξιότητες μίας εκ των κορυφαίων Κεντρικών Υπηρεσιών Πληροφοριών.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024