Η μεγάλη μέρα έφτασε. Μετά τις πολλές αναβολές, ΑΕΚ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν απόψε (12/9, 21:00) τα ξίφη τους στον Βόλο, με φόντο την δεύτερη κούπα της περσινής σεζόν. Αργά, το βράδυ του Σαββάτου θα έχουμε μάθει αν το τρόπαιο βάφτηκε ερυθρόλευκο ή κιτρινόμαυρο.
Στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου αναμένεται να πέσουν… κορμιά. Στο τερέν του Βόλου, θα εμφανιστούν δυο ομάδες που θα τα δώσουν όλα για το τρόπαιο.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα παλέψουν για την 28η επιτυχία τους, ενώ η Ένωση θα προσπαθήσει να προσθέσει το 16ο Κύπελλο στην τροπαιοθήκη. Με τον Δικέφαλο να μετράει πέντε συνεχείς παρουσίες στον τελικό του θεσμού.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.