Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το ζώδιο που η ζήλια είναι δεύτερη φύση του

Το ζώδιο που η ζήλια είναι δεύτερη φύση του

Όταν έχει δεσμό το συγκεκριμένο ζώδιο συνήθως δείχνει αρκετά έντονα στοιχεία κτητικότητας

Περιγράφοντας κανείς το συγκεκριμένο ένα ζώδιο μεταξύ άλλων θα πει πως είναι αρκετά ευαίσθητο και ρομαντικό, γεμάτο με πάθος και αγάπη για τους δικούς του ανθρώπους.

Ως ζώδιο του «νερού» ωστόσο τα παραπάνω χαρακτηριστικά έχουν ως αποτέλεσμα πολλές φορές να νιώθεις ανασφάλεια και να ζηλεύει.

Ο λόγος φυσικά για τον Σκορπιό.

Όταν έχει σχέση

Σίγουρα θα έχεις ακούσει ή θα έχεις διαβάσει ότι ο Σκορπιός είναι πολύ ζηλιάρης, έτσι μπορεί να σου περνά από το μυαλό ότι για να καταφέρεις να τον κερδίσεις για να έχετε μαζί μία σταθερή σχέση, θα πρέπει να τον κάνεις να ζηλέψει…

Αυτό όμως είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος! Για να γίνει η ελεύθερη σχέση σου με τον Σκορπιό πιο μόνιμη, δεν θα πρέπει να προδώσεις την εμπιστοσύνη του, αλλά θα πρέπει να δώσεις μάχη για να τον κερδίσεις.

Το Α και το Ω για έναν Σκορπιό είναι το σεξ, όταν είναι πλήρη ικανοποιημένος στο ερωτικό κομμάτι, τότε σιγά-σιγά θα θέλει να περνά όλο και περισσότερο χρόνο μαζί σου.

Διατήρησε λοιπόν την φλόγα του πάθους ζωηρή ανάμεσά σας, προσπάθησε να τον δελεάσεις ερωτικά, μην πιέζεις τις καταστάσεις και άνοιξε τα χαρτιά σου, μίλησέ του για σένα, άφησέ τον να εισχωρήσεις στη ζωή σου και προπάντων στην ψυχή σου.

Ο Σκορπιός θέλει τον χρόνο του για να πειστεί, για να ανοιχτεί, αλλά και για να δεθεί… Μία ακόμα «τεχνική» για να τον πείσεις, είναι να αφήσεις να αιωρείται ένα πέπλο μυστηρίου κάποιες στιγμές ανάμεσά σας, αυτό είναι κάτι που θα τον ιντριγκάρει ακόμα περισσότερο!

Όταν είναι σε μονογαμική σχέση, συνήθως έχει αρκετές ανασφάλειες επειδή θέλει να δώσει πλήρως τον εαυτό του σε εσένα. Ο Σκορπιός έχει την τάση να έχει καλή μνήμη, με αποτέλεσμα να θυμάται πολύ αναλυτικά πράγματα που τον έχουν πληγώσει σε συναισθηματικό επίπεδο.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024