Ηλεία : Αγελάδα προκάλεσε τροχαίο – Τραυματίστηκαν μητέρα και κόρη
Η οδηγός ενός διερχόμενου δικύκλου δεν πρόλαβε να αλλάξει πορεία
Ένα… παράξενο τροχαίο σημειώθηκε τη νύχτα στην επαρχιακή οδό Αμαλιάδας – Ρουπακίου, όταν μία αγελάδα πετάχτηκε στον δρόμο με αποτέλεσμα η οδηγός ενός διερχόμενου δικύκλου να μην προλάβει να αλλάξει πορεία.
Το δίκυκλο οδηγούσε μία μητέρα, ενώ μαζί της ήταν και η κόρη της και η σύγκρουση είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν τόσο οι ίδιες, όσο και το ζώο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, η 20χρονη κόρη φέρει ελαφρές κακώσεις, ενώ η 47χρονη μητέρα και οδηγός του δικύκλου χτύπησε άσχημα το γόνατό της. Οι δυο γυναίκες αρχικά μεταφέρθηκαν και νοσηλεύτηκαν στην Ορθοπεδική του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, ενώ αργότερα λόγω η 47χρονη μητέρα λόγω της σοβαρότητας του τραύματός της, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της στο Νοσοκομείο του Ρίου.
- Νέες ταινίες: Από τις Κάννες με αγάπη
- Θεσσαλονίκη: Πάνω από 150 προσαγωγές από τα επεισόδια πέριξ του ΑΠΘ
- NBA: Τρίτη σερί νίκη για τους Μπακς (105-99) – Πήραν το ντέρμπι οι Σέλτικς (98-96, vids)
- Κρήτη: «Τον είδα ενεργό στα social media» – Νέες αποκαλυπτικές μαρτυρίες για τον αγνοούμενο γιατρό
- Η «Ιθάκη» στα Γιάννενα – Το νέο κόμμα, το διακύβευμα για μια «νέα μεταπολίτευση» και οι 7ρίξεις
- Νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα στο Πικέρμι
- Μπορεί η μεσογειακή διατροφή να μας «χαρίσει» ακόμα και 10 χρόνια ζωής;
- Ο Κολίνα στηρίζει το «ένα σουτ» στα πέναλτι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-laython-photos-214987610-28760144-1-315x220.jpg)




























































![H Λιβύη παρέδωσε ύποπτο για την επίθεση του 2012 σε προξενικό χώρο των ΗΠΑ στη Βεγγάζη [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/al-bakoush-libya-us-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442