Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη Βαρκελώνη ο πατέρας του Μέσι (pics, vid)

Στη Βαρκελώνη ο πατέρας του Μέσι (pics, vid)

Στη Βαρκελώνη βρίσκεται ο πατέρας του Λέο Μέσι, καθώς έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Η μεγάλη μέρα για την Μπαρτσελόνα και ολόκληρη τη Βαρκελώνη έφτασε! Ο Χόρχε Μέσι, ο πατέρας του Λιονέλ, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της πόλης, καθώς το μεγάλο ραντεβού με τον Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου είναι προγραμματισμένο για σήμερα το απόγευμα.

Σύμφωνα με τα καταλανικά Μέσα η πλευρά του Αργεντινού ποδοσφαιριστή θα εκφράσει την επιθυμία του pulga να αποχωρήσει επίσημα, μέσω και εκπροσώπου μετά το φαξ που «τίναξε» το στρατόπεδο των «μπλαουγκράνα». Από την άλλη ο Μπαρτομέου φέρεται να ετοιμάζει πρόταση ανανέωσης που θα κρατήσει τον Μέσι στο «Καμπ Νόου» έως και το 2022, με τα τωρινά δεδομένα ωστόσο να μην τον ευνοούν.

Στο αεροδρόμιο μαζεύτηκαν και φίλαθλοι της ομάδας, προσπαθώντας να βάλουν και αυτοί το «λιθαράκι» τους, ώστε ο Μέσι να πειστεί και να παραμείνει εν τέλει στην Μπαρτσελόνα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024