Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Μπιορκ στην νέα ταινία του Ρόμπερτ Έγκερς «The Northman»

Η Μπιορκ στην νέα ταινία του Ρόμπερτ Έγκερς «The Northman»

Είκοσι χρόνια μετά το «Χορεύοντας στο Σκοτάδι» του Λαρς Φον Τριερ, η διάσημη τραγουδίστρια από την Ισλανδία θα συμμετέχει στην νέα ταινία του Ρόμπερτ Έγκερς, έχοντας στο πλευρό της την Νικόλ Κίντμαν, τον Γουίλιαμ Νταφόε και τον Ίθαν Χοκ

Ο Ρόμπερτ Έγκερς εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς με τις σκηνοθετικές του ικανότητες «Μάγισσα» και τον «Φάρο».

όταν ξέσπασε η κρίση το κοροναϊού, ο ταλαντούχος σκηνοθέτης , απήχε μόλις μία εβδομάδα από την έναρξη των γυρισμάτων της καινούριας του ταινίας με τίτλο «The NorrthMAN».

Τώρα, η παραγωγή της ταινίας «The Northman» έχει ξεκινήσει και πάλι και στο επιτελείο διάσημων ηθοποιών, όπως η Νικόλ Κίντμαν και ο Γουίλιαμ Νταφόε, προστέθηκαν κάποιες εκπλήξεις. Μικρή έκπληξη είναι η συμμετοχή της Άνια Τέιλορ-Τζόι (Anya Taylor-Joy) της «Μάγισσας», μεγάλη έκπληξη είναι η συμμετοχή του Ίθαν Χοκ και ανέλπιστη εξέλιξη η συμμετοχή της Μπγιορκ -μαζί με την κόρη της, την Ισαντόρα Μπγιαρκαρντότιρ Μπγιορκ.

Η τελευταία εμφάνιση της σε κινηματογραφική ταινία ήταν στο «Drawing Restraint 9» του Μάθιου Μπάρνι το 2005, ενώ προηγουμένως, είχε πρωταγωνιστήσει στη ταινία του Λαρς Φον Τρίερ «Χορεύοντας στο σκοτάδι» το 2000, αλλά η ίδια είχε δηλώσει ότι η εμπειρία την τρομοκράτησε.

Η ιστορία που αφηγείται η ταινία «The Northman» σύμφωνα με το ΑΠΕ, διαδραματίζεται στην Ισλανδία, στο γύρισμα του 10ου αιώνα και παρακολουθεί έναν πρίγκιπα που επιζητά εκδίκηση για τον φόνο του πατέρα του.

Το σενάριο έγραψε ο ίδιος ο Έγκερς, σε συνεργασία με τον Ισλανδό ποιητή και μυθιστοριογράφο Sjón.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024