Το δικό του μήνυμα προς τους γονείς και τα παιδιά που θα περάσουν σε λίγες ημέρες το κατώφλι των σχολείων έστειλε ένας δάσκαλος.
Μέσα από το προφίλ του στο Facebook, ο Γιάννης Καραλάκος εμφανίζεται καθησυχαστικός και σημειώνει πως η μάσκα «δεν σκοτώνει»
«Η μάσκα είναι ένα κομμάτι πανί, δεν σκοτώνει, δεν φιμώνει» αναφέρει χαρακτηριστικά, συμβουλεύοντας παράλληλα τους γονείς να γίνουν παράδειγμα για τα παιδιά τους αναφορικά με τη χρήση μάσκας.
«Και θα φροντίσουμε τα παιδιά να μάθουν αλλά και να ζήσουν και να παίξουν, όπως κάνουμε πάντα. Όλα θα πάνε καλά» καταλήγει ο κ. Καραλάκος.
Προς όλ@ς τ@ς μαθητές/τριες μου: σας περιμένω! 😊Προς τους γονείς που ανησυχούν: όλα θα πάνε καλά!Η μάσκα είναι ένα…
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.