Η σεζόν 2019-20 στη La Liga ολοκληρώθηκε δίχως την παρουσία φιλάθλων λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού ενώ στο Copa Del Rey εκκρεμεί η διεξαγωγή του τελικού ανάμεσα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Η ισπανική ομοσπονδία ανακοίνωσε το πρόγραμμά της για τη νέα σεζόν. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου ενώ ήδη έχει εξεταστεί το πρώτο πλάνο για την επιστροφή του κόσμου στις κερκίδες. Συγκεκριμένα πιθανολογείται ότι αυτή θα επιτευχθεί στον τελικό του ισπανικού κυπέλλου που είναι προγραμματισμένος για τα Χριστούγεννα.
Η επιστροφή αυτή θα επιτευχθεί σε περίπτωση που δεν επιδεινωθεί η πανδημία προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια όλων. Το ισπανικό Σούπερ Καπ προγραμματίστηκε για τον Ιανουάριο ενώ ο τελικός του κυπέλλου για τη σεζόν 2020-21 έχει οριστεί για τις 17 Απριλίου. Όσο για τη La Liga, έξι αγωνιστικές θα διεξαχθούν μεσοβδόμαδα και οι δύο από αυτές έχουν οριστεί για τις διακοπές των Χριστουγέννων.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.