Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αρης: Προτάθηκε ο Χουάν Ντομίνγκεζ

Αρης: Προτάθηκε ο Χουάν Ντομίνγκεζ

Ο 30χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος, που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Στουρμ Γκρατς, προτάθηκε στον Αρη και εξετάζει από τον Ενινγκ και τους συνεργάτες του.

Ο Αρης, μετά τις κινήσεις του Θεόδωρου Καρυπίδη, βαδίζει ολοταχώς για την άρση του μεταγραφικού ban, με τους μάνατζερ να προτείνουν συνεχώς παίκτες στους Κίτρινους.

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί το τελευταίο διάστημα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ο Χουάν Ντομίνγκεζ. Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο παίκτη, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική έπαιξε στην Αυστρία με τη φανέλα της Στουρμ Γκρατς.

Ο 30χρονος μέσος, ο οποίος σε λίγες ημέρες αναμένεται να ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τους Αυστριακούς (31/7), αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικό χαφ, αλλά μπορεί να προσφέρει λύσεις και ως κεντρικός μέσος. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια με τη φανέλα της Στουρμ Γκρατς, έχοντας μάλιστα απολογισμό 6 γκολ και 2 ασίστ.

Πριν την Στουρμ Γκρατς, ο Ντομίνγκεζ έπαιζε στη Ρέους, ενώ στο παρελθόν είχε περάσει και από τις Μαγιόρκα και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Στην Ισπανία μάλιστα έχει καταγράψει στο ενεργητικό του 171 συμμετοχές, σε Primera Division, Copa del Rey αλλά και La Liga 2.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024