Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πηγή CNN : «Ο Τραμπ δεν καταλαβαίνει τη σοβαρότητα του κοροναϊού – Του μιλάνε για αυτό και αλλάζει θέμα»

Πηγή CNN : «Ο Τραμπ δεν καταλαβαίνει τη σοβαρότητα του κοροναϊού – Του μιλάνε για αυτό και αλλάζει θέμα»

Πηγή του CNN που παρακολούθησε την τελευταία συνάντηση της ομάδας εργασίας του Λευκού Οίκου για τον κοροναϊό, αποκαλύπτει ανησυχητικές πληροφορίες για τη στάση του Αμερικανού προέδρου

Πηγή που βρισκόταν στη συνάντηση της ομάδας εργασίας του Λευκού Οίκου για τον κοροναϊό στο Οβάλ Γραφείο την Τρίτη, αποκάλυψε στο CNN ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εξακολουθεί να μην αντιλαμβάνεται πλήρως τη βαρύτητα της πανδημίας του κοροναϊού.

«Εξακολουθεί να μην το καταλαβαίνει», είπε χαρακτηριστικά η πηγή. «Απλώς δεν το καταλαβαίνει».

Η συνάντηση του Τραμπ με την ομάδα εργασίας στο Οβάλ Γραφείο ήταν η πρώτη σε βάθος σύσκεψη που πραγματοποίησε με την ομάδα κορυφαίων ειδικών στον τομέα της υγείας από τον Απρίλιο. Ο Τραμπ ανάρτησε στο Twitter φωτογραφίες των μελών της ομάδας εργασίας, ορισμένοι εκ των οποίων φορούσαν μάσκες, γύρω από το γραφείο το απόγευμα της Τρίτης.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, οι αξιωματούχοι της ομάδας εργασίας εξακολουθούσαν να δυσκολεύονται να πείσουν τον Τραμπ να αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη σοβαρότητα την πανδημία, τόνισε η πηγή.

Καθώς ορισμένα μέλη της ομάδας προσπάθησαν να υπογραμμίσουν την σφοδρή φύση της κατάστασης στον πρόεδρο, η πηγή αναφέρει ότι ο Τραμπ προσπαθούσε επανειλημμένως να… αλλάξει θέμα.

«Ξεκινά να μιλάει για κάτι άλλο», δήλωσε η πηγή.

Ο Τραμπ ήταν εμφανώς λιγότερο εγκάρδιος κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, συμπληρώνει. Σε παλιότερες συναντήσεις της ομάδας εργασίας, όπως λέει, ο Τραμπ είχε διάθεση για αστεία. Το βράδυ της Τρίτης, τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

«Τελευταία η διάθεσή του δεν είναι ευχάριστη», σημείωσε η πηγή.

Άλλη μια διαφορά που αναφέρει, είναι ο τρόπος με τον οποίο απαντούν ο Τραμπ και ο αντιπρόεδρός του, Μάικ Πενς, στις πληροφορίες που τους δίνουν οι ειδικοί κατά τις συσκέψεις.

«Καταλαβαίνει τι του λένε», αναφέρει η πηγή για τον Πενς. Όμως, όπως προσθέτει, ο Πενς φαίνεται να είναι «διχασμένος» στις αλληλεπιδράσεις του με τους ειδικούς. Ορισμένες φορές δείχνει να αντιλαμβάνεται τις ανησυχίες τους, όμως αμβλύνει τις απαντήσεις του προκειμένου να εξασφαλίσει ότι δεν χαλάει τη σχέση του με τον Τραμπ.

Δημοσίως, ο πρόεδρος ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση αξίζει περισσότερους επαίνους για τη διαχείρισή του και ισχυρίζεται αβάσιμα ότι ο ιός «φεύγει».

Από την πλευρά του, ο Τραμπ υποστηρίζει ότι το δημοσίευμα του CNN είναι ψευδές:

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024