Ο Πανιώνιος πάλεψε στα πλέι άουτ, αλλά δεν κατάφερε να παραμείνει στη Superleague.
Οι Κυανέρυθροι υποβιβάστηκαν στη δεύτερη κατηγορία και οι περισσότεροι παίκτες αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν. Ενας από αυτούς είναι ο Νόβιτσα Μαξίμοβιτς.
Ο Σέρβος μέσος, που αποκτήθηκε από τον Ιανουαριο του 2019 από την ομάδα της Νέας Σμύρνης, αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια με τα χρήματα του συλλόγου και μετά τον υποβιβασμό αποχωρεί.
«Ήταν τιμή να είμαι μέλος του Πανιώνιου… Σας ευχαριστώ πολύ και καλή τύχη», έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του. Ο Νόβιτσα Μαξίμοβιτς ψάχνει πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και το πιθανότερο σενάριο είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η κορυφαία ποδοσφαιρίστρια όλων των εποχών, Αϊτάνα Μπονματί, θα δώσει το «παρών» στα γήπεδα της Βορείου Αμερικής για το Μουντιάλ 2026 «παίζοντας μπάλα» από το studio, απ' όπου θα σχολιάζει τα παιχνίδια της Εθνικής Ισπανίας.
Ο Ντόντα Χολ έχει ντυθεί... Μιλουτίνοφ στα τελευταία παιχνίδια, με τον Αμερικανό να καταγράφει εξαιρετικά νούμερα στη στατιστική του απ' όταν ο Ολυμπιακός έντυσε στα «ερυθρόλευκα» τον συμπατριώτη του, Ταϊρίκ Τζόουνς.