Η Τσέλσι κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το επόμενο Champions League και ήδη σχεδιάζει την επόμενη σεζόν. Οι «μπλε» έχουν ήδη αποκτήσει τον Χακίμ Ζίγιεχ από τον Άγιαξ και τον Τίμο Βέρνερ από την Λειψία, ενώ είναι έτοιμοι να πυροδοτήσουν και τη «βόμβα» Χάβερτς.
Ο Φρανκ Λάμπαρντ έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στον Κέπα και ψάχνει τον επόμενο φύλακα άγγελο που θα προστατέψει την εστία του. Ο εκλεκτός του 42χρονου φέρεται να είναι ο τερματοφύλακας της Σέφιλντ, Ντιν Χέντερσον.
Η περίπτωση του 23χρονου ωστόσο μόνο εύκολη δεν είναι. Ο Χέντερσον αγωνίζεται στη Σέφιλντ ως δανεικός και ανήκει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» και ο Σόλσκιερ φαίνεται πως εμπιστεύονται ακόμα τον Ντε Χέα, ωστόσο δεν θα ήθελαν να δουν τον Χέντερσον να πηγαίνει σε άμεσο αντίπαλο. Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα και την Mirror η Τσέλσι έχει έτοιμη μία πρόταση 55 εκατομμυρίων λιρών.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Η Μπαρτσελόνα, έστω και... αγχωτικά κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα της Ρασίνγκ Σανταντέρ με 2-0 κι έτσι προκρίθηκε στα προημιτελικά του Copa Del Rey.
Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μόναχο από τη Μπάγερν με 85-78 και τις νίκες των Μονακό, Μακάμπι, Ερυθρού Αστέρα, Μπασκόνια και Βίρτους Μπολόνια.