Εσπιρίτο Σάντος : «Χρειαζόμαστε χρόνο για ξεκούραση πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»
Ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντος μίλησε για το παιχνίδι με την Τσέλσι και το επόμενο, κόντρα στον Ολυμπιακό για το Europa League.
Η Γουλβς του Νούνο Εσπιρίτο Σάντος, αντιμετωπίζει την Κυριακή (26/07), την Τσέλσι για την τελευταία αγωνιστική της Premier League. Η αντίπαλος του Ολυμπιακό στο Europa League, θέλει την νίκη, ώστε να παραμείνει στην έκτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.
Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για το ματς του πρωταθλήματος, αλλά και για τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους». Μάλιστα, έκανε λόγο για ένα «διάλειμμα» πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ώστε οι παίκτες να είναι έτοιμη να παλέψουν για την πρόκριση.
Συγκεκριμένα, είπε: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και μια μεγάλη πρόκληση για εμάς, ενάντια σε μια πολύ καλή ομάδα. Η Τσέλσι είναι φανταστική ομάδα και ο Φρανκ Λάμπαρντ κάνει φανταστική δουλειά. Το ταλέντο και η ποιότητα που έχουν είναι εξαιρετικά. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι και να κοιτάξουμε την Τσέλσι ως μεγάλο αντίπαλο, αλλά ταυτόχρονα να παίξουμε. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι για όλους, ειδικά για τους παίκτες. Οι παίκτες έχουν μεγάλο κίνητρο να παίξουν το τελευταίο παιχνίδι της Premier League».
«Έχουμε λίγο χρόνο μετά την Κυριακή για να προετοιμάσουμε τη δεύτερη αναμέτρηση εναντίον του Ολυμπιακού. Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα, χρειαζόμαστε χρόνο για ξεκούραση και ανάκαμψη με καλό τρόπο. Δεν είναι διακοπές για εμάς, θα είναι ένα μικρό διάλειμμα και πρέπει να επιστρέψουμε ξανά. Αλλά σίγουρα, όλοι χρειάζονται δύο μέρες μακριά από τις υποχρεώσεις», πρόσθεσε.
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)
















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442