Η ΑΕΚ, παράλληλα με τη διαδικασία των πλέι-οφ και τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, σχεδιάζει και την επόμενη σεζόν της, καθώς έχει αρκετές ανοιχτές υποθέσεις.
Πρώτη και καλύτερη φυσικά αυτή του Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος είναι δανεικός από τη Λας Πάλμας, με την ΑΕΚ να θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, αλλά με τους δικούς της όρους.
Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες, η Ένωση πλήρωσε στη Λας Πάλμας το «πέναλτι» για τη μη ενεργοποίηση της οψιόν ύψους 2,7 εκατ. ευρώ για την αγορά του Αραούχο.
Στο τέλος της σεζόν η ΑΕΚ θα επιδιώξει να δανειστεί εκ νέου τον αργεντινό επιθετικό, αλλά με ένα αρκετά χαμηλότερο ποσό ως ρήτρα αγοράς, το οποίο μάλιστα δε θα υπερβαίνει καν το 1,5 εκατ. ευρώ.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.