Οι losers κόουτς που έγραψαν ιστορία μετά τον κοροναϊό
Οι Ιβάνοβιτς και Ρενέσες πήραν διαφορετικούς δρόμους, κατέληξαν στο ίδιο σημείο, βγάζοντας από πάνω τους το χαρακτηρισμό losers
Διαφορετικοί χαρακτήρες, διαφορετική φιλοσοφία, κατόρθωσαν να πετύχουν, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία τούς θεωρεί losers, προπονητές που τους έχει ξεπεράσει η ίδια η ζωή.
Κι ίσως όχι άδικα, γιατί ένας τίτλος μπορεί να σημαίνει πολλά και τίποτα, όμως τόσο ο Αΐτο Ρενέσες όσο και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έδωσαν με τις επιτυχίες τους «απαντήσεις», συνάμα κι επέκταση στην προπονητική τους διαδρομή.
Για τους πανηγυρτζήδες του διαδικτύου γράψαμε και χθες, οπότε πάμε να δούμε τι κοινό έχουν οι δύο κόουτς, που πέτυχαν την κατάκτηση πρωταθλήματος σε σοβαρές λίγκες.
Υπάρχει εξήγηση γι’ αυτήν την επιτυχία.
- Σάκκαρη: «Βλέπω ξανά τη Μαρία που ήξερα – Προσπαθώ να επιστρέψω στην κορυφή»
- Μπαρτζώκας: «Όταν παίζουμε όλοι μαζί, είμαστε πολύ δυνατοί»
- Τσιτσιπάς: «Απογοητευμένος με το σερβίς μου, θετικό είναι πως δεν νιώθω καθόλου πόνο»
- Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 92-86: Με τριπλέτα «φωτιά» οι Πειραιώτες!
- Ιστορική πρεμιέρα του NCAA στη Ρώμη
- Η UEFA αποφάσισε να βραβεύει τους καλύτερους διαιτητές της Ευρώπης!
- Γιοβάνοβιτς: «Στόχος μας είναι να παραμείνουμε στο κορυφαίο γκρουπ δυναμικότητας»
- Δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί στο All Star Game ο Αντετοκούνμπο – Θα συμμετάσχει με διαφορετική ιδιότητα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/bernard-WQChxc_ZPE4-unsplash-315x220.jpg)


















































![Πρέπει να συμφωνήσουμε με το Ιράν αλλιώς θα γίνει πολύ τραυματικό για αυτούς, λέει ο Τραμπ [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/2026-02-12T191336Z_264098808_RC2JKJAS38F8_RTRMADP_5_USA-TRUMP-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442