Χωρίς τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς θα παραταχθεί στο αποψινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ ο Ολυμπιακός.
Ο σέρβος εξτρέμ των Πειραιωτών, αν και είχε συμπεριληφθεί κανονικά στην 23άδα των Πειραιωτών για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς, δε θα μπορέσει να αγωνιστεί λόγω ενοχλήσεων στη μέση.
Οι ενοχλήσεις υπήρχαν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ωστόσο δεν ήταν έντονες, με αποτέλεσμα ο Σέρβος να βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.
Εντούτοις, σήμερα το πρωί, στο ξεμούδιασμα των ερυθρολεύκων, ο Ραντζέλοβιτς παραπονέθηκε εκ νέου, καθώς αυτήν τη φορά οι ενοχλήσεις έγιναν πιο έντονες.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού.
Ο γιατρός των Πειραιωτών, Χρήστος Θέος, του χορήγησε φαρμακευτική αγωγή, ο παίκτης έκανε θεραπεία στο Ρέντη και εν συνεχεία αποχώρησε από την αποστολή και επέστρεψε στο σπίτι του.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Μιλώντας στην εκπομπή «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE» του Mega, o Hλίας Σπάθας ανέλυσε τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και εξήγησε γιατί θα μπορούσε να είχε μετρήσει.