Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Με Βαλμπουενά κόντρα στον ΟΦΗ

Ολυμπιακός: Με Βαλμπουενά κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Γάλλος σούπερ σταρ βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη (1/7, 21:30)

Με τον Ματιέ Βαλμπουενά στη σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Γ. Καραϊσκάκης (1/7, 21:30) για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. O Γάλλος, που είχε χάσει τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού έκρινε ότι ο 35χρονος μεσοεπιθετικός είναι απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με τους Κρητικούς. Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία των Πειραιωτών ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, με τον Ιβηρα να ανακοινώνει την αποστολή μετά το τέλος της προπόνησης.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή βρίσκονται 23 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Σα, Αλέν, Τζολάκη, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδη, Παπαδόπουλο, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκα, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρα, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνη, Βαλμπουενά, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Οι Πειραιώτες την Κυριακή με τη νίκη που πέτυχαν απέναντι στην ΑΕΚ κατέκτησαν και μαθηματικά τον και πλέον θέλουν να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα αήττητοι. Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ θέλουν να κάνουν το 5 στα 5 στα πλέι οφ, να χαρίσουν πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους τους και να συνεχίσουν την εξαιρετική τους πορεία στη φετινή Σούπερ Λίγκας.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024